Waarom je nu moet bezorgen om je omzet te behouden

De strijd om het maagaandeel van de gast wordt steeds heviger. Zelfs de supermarkt gaat nu...
De strijd om het maagaandeel van de gast wordt steeds heviger. Zelfs de supermarkt gaat nu...
Heb je producten die je een bepaalde tijd of dag niet wilt verkopen? Denk bijvoorbeeld aan...
Het terras leuk houden & met maximaal rendement De terrassen mogen weer open, echter is dit...
Heropening horeca, hoe zit het met de bezorging? De terrassen zijn eindelijk weer geopend, is er...
Statiegeld op PET-flesjes Per 1 juli 2021 wordt het statiegeldsysteem voor plastic flesjes met een inhoud...
Door de coronacrisis is de horeca voor een langere tijd stil komen te liggen, veel ondernemers...
Ben jij een horecaondernemer? En heb jij wel eens nagedacht over een dark kitchen? Een restaurant...
Hygiëne is in onze huidige wereld belangrijker dan ooit. Dit heeft ook invloed op de manier...
De toename van bezorging en afhaal is en blijft explosief. Thuiswerken is voor veel bedrijven de...
Het kan een keer voorkomen dat je een bedrag wilt terugstorten aan jouw gast. Dit kan...
Zet jij al actiekortingen in? Bijvoorbeeld om nieuwe gasten te bereiken, of meer omzet te maken?...
Hoe zit dat met iDeal kosten? Een van de vragen die we regelmatig krijgen. Zo zit...
Het goed reinigen van uw betaalautomaat is belangrijk. Zeker in een tijd waarin hygiëne voorop staat,...
Wanneer je start met bezorging, is het bezorggebied bepalen heel belangrijk voor je succes. Hoe bepaal...
De horeca is sinds 2014 verplicht om gasten te informeren over allergenen. Vanaf 2021 is het...
Als horecaondernemer herken je waarschijnlijk onderstaande vragen: Hoe weet ik straks per dag of ik winst...
Voorheen was de kassa het centrale punt in de onderneming. Elke transactie kwam over de kassa....
Hoe verdien ik eenvoudig geld in minder tijd? Dat is een vraag die wij graag beantwoorden!...
Het maximale succes behalen met je e-food webshop. Dat vinden wij het belangrijkste onderdeel van onze...
Hoe haal jij het maximale uit bestellen & afhalen? Het aandeel maaltijden wat online besteld wordt...
Tijdens feestdagen of een andere sluiting wil je jouw e-food webshop dichtzetten. Hiervoor hoef je niet...
Bezorgen is een blijvertje. Zelfs nu er geen coronamaatregelen zijn, is take away nog altijd bijzonder...
Er zijn nieuwe regels rondom het online publiceren van recensies. De Europese commissie heeft onderzoek gedaan,...
Contact houden met jouw gasten, het is belangrijker dan ooit. Wanneer je een database opbouwt met...
Wil je een QR code communiceren zodat jouw gasten jouw bestelwebsite weten te vinden? Bijvoorbeeld om...
Een woord dat niemand graag hoort, prijsstijgingen. Toch krijgen we hier steeds meer mee te maken....
Het is geen makkelijke taak voor horecaondernemers, inzicht krijgen in data. Als dat al lukt, dan...
Statiegeld op blikPer 1 april 2023 wordt het statiegeldsysteem voor blik met een inhoud van minder...