Winst maken nu belangrijker dan ooit

Als horecaondernemer herken je waarschijnlijk onderstaande vragen:

 • Hoe weet ik straks per dag of ik winst maak of niet en waar het zit?
 • Hoe kan ik het nu organiseren zodat ik straks mijn bedrijf effectief op winst kan sturen?
 • Hoe kan ik het nu gaan organiseren zodat ik straks meer kan ondernemen?
 • Hoe kan ik nu personeel plannen en straks profiteren?
 • Hoe kan ik personeel aan het werk houden, maar slim inzetten? Hoe kan ik nu gaan organiseren zodat ik straks dagelijks grip krijg op de inkoop?
 • Hoe weet ik straks hoeveel omzet ik nodig heb om geld te verdienen?

Een kleine impact op personeelskosten, grote impact op het resultaat!

Je wist dit natuurlijk al lang. Toch staan wij elke keer weer versteld van hoe een kleine impact op personeelskosten, in de praktijk zoveel rendement op kan leveren voor onze klanten.

*Genoemde getallen zijn natuurlijk een voorbeeld, en ter indicatie.    

.

Door kennis en disciplines te bundelen zijn wij in de gelegenheid om samen met jou je horecaonderneming naar een hoger niveau te tillen. Dit heeft geresulteerd in 4% tot 15% rendementsverbetering bij onze klanten. Je vraagt je af, hoe? Met Planning & Control.

Meer geld verdienen met Planning & Control

Overzicht is voor iedere (horeca)ondernemer erg belangrijk en nu nog belangrijker. Het geeft je rust in zaken als dagelijks inzicht hebben. In veel (horeca)ondernemingen is hier veel (tijds)winst te behalen. Vergeet losse Excel bestanden en Word documenten en gebruik een goede planningstool zoals Planning & Control. Met Planning & Control krijg je in één keer inzichtelijk:

 • Omzet
 • Loonkosten
 • Productiviteit
 • Uren-inzet
 • Werkroosters Inkoop
 • Geldstromen
 • Behaalde resultaten  
Contact