Speel in op bezorging bij bedrijven: betaal op rekening

De toename van bezorging en afhaal is en blijft explosief. Thuiswerken is voor veel bedrijven de nieuwe norm en dit zal voorlopig niet veranderen.

Daarnaast zijn er ook veel bedrijven waarbij thuiswerken geen optie is, maar faciliteiten zoals een kantine (tijdelijk) gesloten zijn. In e-food kun je ook bepaalde accounts op rekening laten bestellen. Zo kun je gericht omzet genereren binnen de groep van bedrijfslunches & thuislunches voor medewerkers. 

Optie voor betalen op rekening

Wanneer bedrijven hun bestellingen via e-food plaatsen krijgen zij de optie om dit op rekening te doen. Dit kun je per account instellen, of deze betaaloptie beschikbaar is. Het bedrijf krijgt daarnaast ook de optie om een referentie van de bestelling op te geven, zodat dit administratief ook correct afgehandeld kan worden. 

Facturen verzenden

Het facturatieproces kan handmatig door je worden gedaan, maar kan ook worden geautomatiseerd. Waardoor deze wekelijks of maandelijks verzonden worden naar de bestellende bedrijven.

Wil je hier meer over weten? Neem dan met ons contact op: 0345 – 639 100. Of vul het formulier hieronder in, dan bellen wij terug!

Formulier

Contact