Vermeld allergenen aan jouw gasten

De horeca is sinds 2014 verplicht om gasten te informeren over allergenen. Vanaf 2021 is het NVWA streng aan het controleren of dit ook daadwerkelijk gebeurt en of dit op de juiste manier wordt gebeurt. Met de ontwikkelingen in de branche zoals corona en de stijgende gasprijzen is het lastig om ook hier rekening mee te houden. Laat ons dit bij je wegnemen. je dat je met e-food allergenen kunt vullen? Of zelfs automatisch kunt koppelen aan PS in Foodservice?

Het allergenenfilter toevoegen aan de webshop

Op het moment dat je via het menu “producten beheren” in mijn.ntf.nl een allergenen toevoegt aan één of meerdere producten, verschijnt automatisch het allergenenfilter in de e-food webshop. In het filmpje hieronder zie je hoe dit eruit ziet voor de gast. 

Automatisch allergenen inladen & updaten

Hoe ziet een wereld eruit waarin je e-food bestelsite automatisch wordt voorzien van allergeneninformatie? Dat kan ook, in combinatie met e-margin. Als je in e-margin calculaties aanmaakt van een gerecht, dan wordt automatisch op basis van de inkoopinformatie van je leverancier de allergeneninformatie uit PS in Foodservice geladen. Wil je hier meer over weten? Neem dan met ons contact op: 0345 – 639 100. 
Contact