Mis dit niet: Nieuwe hoogtepunten

Bestelzuilen met taalkeuze, verbeteringen in e-food en automatisch fooi vragen op de betaalautomaat. Bij NTF staan we zeker niet stil. We nemen je graag mee in de nieuwste ontwikkelingen die je niet mag missen!

Taalkeuze

Goed nieuws voor onze internationale gasten: naast Nederlands is nu ook Engels beschikbaar op onze zuilen. Hierdoor kunnen nu ook je buitenlandse gasten gebruik hiervan maken. En er komen uiteraard nog meer talen aan: binnenkort zullen ook Frans en Duits beschikbaar zijn. Wir können nicht warten!

Optimalisatie van jouw site

We hebben een geweldige nieuwe ontwikkeling voor jouw e-food bestelsite: een productweergave in twee kolommen!


Op een laptop, tablet of computer is het nu mogelijk om je producten in twee kolommen te tonen, waardoor er meer producten tegelijk zichtbaar zijn. Dit verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk.  

Betalingen

In onze nieuwsbrief zijn er onlangs al prachtige updates gedeeld wat betreft Adyen maar daar blijft het niet bij! Naast de keuze voor dagelijkse of wekelijkse uitbetaling, de Zomer-inruilactie en het verder uit specificeren van de uitbetalingsmail, zijn er nog meer hoogtepunten!

Heb jij je de betaalautomaat checker al gedaan?

Betalingen - Fooi

Als je een Adyen P400 betaalautomaat hebt en gebruik maakt van e-kassa, kun je nu automatisch fooi vragen door de betaalautomaat. Wanneer je een V400 Wifi/4G mobiele betaalautomaat hebt dan kun je deze fooi vraag ook automatisch inschakelen! De gast kan een eenvoudig fooi geven door een vast bedrag, percentage of aangepast bedrag te kiezen, of simpelweg te weigeren.

Betalingen - Uitleg voor de administratie

We hebben de afgelopen tijd een aantal vragen ontvangen hoe de dagelijkse of wekelijkse uitbetaling eenvoudig te boeken is in de administratie. Een (groot) verschil voor pinnen is nu dat de betaalkosten direct ingehouden worden op de uitbetaling. Dit maakt het in eerste instantie lastig om de omzet 1 op 1 te vergelijken met de uitbetaling. Op onze FAQ-pagina hebben we een advies en uitleg beschreven.

Aankomende functies

Binnenkort komen er nog meer fantastische functies aan, waaronder de mogelijkheid om offline betalingen te ontvangen in het geval van bijvoorbeeld een internetstoring en daarnaast ook het uitbetalingsrapport in mijn NTF. Of je nu een kleine zaak hebt of een grote onderneming runt, we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!
Contact