Frikandellen fever tijdens EK2024

Zijn jouw voorraad en prijzen klaar voor de wedstrijd?

Vanavond is het weer zover! Het Nederlands elftal speelt de tweede wedstrijd van EK 2024 tegen Frankrijk. De spanning stijgt, de vuvuzela's staan klaar, en natuurlijk ontbreekt de ultieme voetbalmaat niet: de frikandel! Jawel, ook tijdens het EK blijft de frikandel de onbetwiste kampioen onder de snacks!

Volgens een onderzoek van ING kijkt 54% van de Nederlanders de wedstrijden het liefst thuis op de bank. En wat doe je als je thuis zit? Juist ja, je bestelt je favoriete snacks! Maar de hamvraag is: heb jij wel genoeg frikandellen op voorraad? En hanteer je de juiste prijzen? Tijd om dat eens grondig te checken.

Prijs per provincie

Bij NTF weten we precies wat de gemiddelde prijs van een frikandel per provincie is. Voor de goedkoopste del moet je in Groningen zijn (een koopje!), terwijl Zeeland de kroon spant met een frikandelprijs die online richting de 3 euro gaat! Check hieronder of jouw prijzen in de pas lopen met het provinciegemiddelde.

En dan denk ik aan Brabant

Brabant, je weet wel, waar de gezelligheid en de frikandellen hand in hand gaan. Geen verrassing dus dat de frikandel hier het populairst is. Dit is tenslotte het thuisland van de frikandellenkoningin Terrie. Terrie is een sensatie op TikTok, bekend om haar bizarre frikandellencombinaties die het hele land inspireren (of verbijsteren). Terwijl Drenthe het laagste aandeel frikandellenliefhebbers heeft, stijgt Brabant tot ongekende hoogtes.

Bereid je voor op de wedstrijdgekte

Dus, zorg dat je voorraad op peil is en dat je prijzen competitief zijn, want met de wedstrijd tegen Frankrijk voor de boeg, zullen de frikandellen weer als/met warme broodjes over de toonbank gaan. Vergeet niet: een wedstrijd zonder frikandel is als een feestje zonder taart!
Contact