Doe je voordeel met 3 nieuwe innovaties

We begrijpen als geen ander dat je voorop wilt lopen. Daarom doen we er alles aan om jou de beste ervaring te bieden. Dat doen we bijvoorbeeld door constant te innoveren en te investeren in vooruitstrevende technologieën. Met veel enthousiasme delen we enkele nieuwe ontwikkelingen zodat jij voorbereid bent en blijft op de uitdagingen van morgen! Doe je voordeel met 3 nieuwe innovaties!  

Vernieuwd klantendisplay: Meer dan een aanslagstrookje

De opvallendste vernieuwing op dit moment is de update van onze klantendisplay op de e-kassa. Niet langer beperkt tot alleen het tonen van de aangeslagen producten, biedt het klantendisplay nu ook de mogelijkheid video’s af te spelen. Of het nu gaat om product-demonstraties, het tonen van kortingen/vouchers of gesponsorde video’s: het klantendisplay geeft een informatievere winkelervaring aan je gasten. Deze toevoeging brengt een geheel nieuwe dimensie van interactiviteit in je zaak, waardoor de klantbetrokkenheid en tevredenheid wordt verhoogd.

Geoptimaliseerd afrekenscherm: Duidelijkheid in één oogopslag

Het afrekenscherm op de e-kassa software heeft ook een opfrisbeurt gekregen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en accuraat te kunnen zien wat er is aangeslagen. Ons geoptimaliseerde afrekenscherm biedt nu nog meer overzicht en duidelijkheid. Het is gemakkelijker dan ooit om alle items en prijzen te controleren, wat leidt tot een efficiëntere afhandeling van transacties en tevreden gasten. 

Nieuwe betaalprovider: Adyen

Als onderdeel van onze inspanningen om onze diensten te verbeteren, zijn we verheugd om aan te kondigen dat NTF overstapt naar de betaalprovider Adyen. Deze verandering zal niet alleen zorgen voor soepelere transacties, maar ook voor meer flexibiliteit en veiligheid voor zowel jou als jouw gasten. Inmiddels zijn alle ondernemers op de hoogte gebracht.

Toekomstige ontwikkelingen: blijf ons volgen!

Maar we zijn nog niet klaar! Bij NTF geloven we in voortdurende verbetering. Momenteel zijn we druk bezig met het updaten van onze handheld-apparaten, het optimaliseren van de e-kassa software en het perfectioneren van onze e-food bestelsite. Terwijl we aan deze upgrades werken, kunnen onze relaties zich verheugen op nog meer functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. We sporen iedereen aan om ons in de gaten te houden, want NTF zal zich blijven ontwikkelen en dit delen we graag met jullie! 
Contact