Skip to main content
Nieuws

We staan niet stil in 2020

By februari 18, 2020februari 25th, 2020No Comments

NTF is altijd in beweging, de producten blijven zich ontwikkelen. Op dit moment zijn we bezig met een aantal projecten waardoor u als ondernemer zelf (nog) meer kunt aanpassen en regelen voor uw eigen onderneming. Uiteraard met ondersteuning van NTF. Hiermee komt alle data, stuurinformatie, assortimenten en verkoopkanalen in één platform. Overzichtelijk en eenvoudig bereikbaar: via mijn.ntf.nl.

Komende maanden zult u als gebruiker wellicht wijzigingen ervaren. Wij vertellen u graag wat er gaat wijzigen.

Aankomende veranderingen

  • Online assortimentsbeheer
    Met het nieuwe Online Assortimentsbeheer van NTF kunt u zelf eenvoudig uw assortimenten en acties beheren. Het is dan mogelijk om zelf een product aan te maken, indeling te veranderen of prijzen aan te passen: u bent zelf in controle. Dit is een grote wens die we in gesprekken met onze klanten hebben gehoord. Het zelf kunnen programmeren past dan ook bij de visie van NTF: we doen het samen, het is innovatief en vooral leuk om te gebruiken.
  • E-food shops krijgen een nieuwe omgeving
    Ook e-food ontwikkelt mee op basis van de huidige markt. Daarom heeft e-food een restyling gekregen. In de nieuwe uitstraling is het voor u als ondernemer ook mogelijk om zelf afbeeldingen en de achtergrond aan te passen. Een andere handigheid is dat u een bezorg- & afhaalassortiment kunt aanmaken. Zo bepaalt u op basis van afleverwijze welk assortiment uw gasten kunnen zien, en welke prijzen hierbij horen.

Waarom blijven wij doorontwikkelen?

De trends op het gebied van horeca en technologie zijn bijna niet te volgen, zo snel gaat het. Wij zijn daarom continu met ondernemers als u in gesprek om de behoeftes in kaart te brengen. En, nog belangrijker: om te kijken hoe wij u kunnen ontzorgen. Zodat u kunt focussen op uw onderneming en uw gasten, en tegelijkertijd volledig in controle bent.

Dit betekent dat sommige dingen zullen veranderen, ook al bent u tevreden met de huidige situatie. De doorontwikkeling van mijn.ntf.nl wordt gedaan met oog op de toekomst, en het uiteindelijke gebruiksgemak voor u en van het totale platform. Uiteraard doen we dit volgens onze drie peilers:

  • het is innovatief
  • we doen het samen met u
  • werken met NTF is leuk.

Wanneer gaat u dit merken?

Een verandering is niet altijd eenvoudig. Wanneer een kassa knopje er iets anders uitziet dan iemand gewend is, kan dit wat onrust met zich meebrengen. NTF houdt u dan ook per e-mail op de hoogte van deze wijzigingen en het project, als u in het proces van de veranderingen komt.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan mag u ons altijd een mailtje sturen.

Neem contact op