Wijziging btw verhoging in de module personeelsplanning

wat kunnen wij hierin betekenen?

Op nieuwjaarsdag 2019 wordt het lage btw-tarief in Nederland (na goedkeuring Eerste kamer) verhoogd van 6% naar 9%. Dit heeft voor elke horeca ondernemer grote gevolgen. NTF zal je hierin ondersteunen zodat de overgang naar het nieuwe btw tarief soepel zal verlopen. Op deze pagina verzamelen we relevante informatie over deze btw-wijziging voor de module planning & control. Houd deze pagina de komende periode dus in de gaten! Voor de btw wijziging in alle andere modules verwijzen we je naar deze algemene pagina.

Wat betekent de btw-wijziging voor de module planning & control?

De ntf module planning & control zal per 1 januari automatisch het nieuwe lage btw tarief van 9% introduceren voor het budgetteren van nieuwe omzet met het lage tarief. Je hoeft hier dus helemaal niets voor te doen. Het enige wat je zelf kunt controleren zijn de verschillende btw tarieven op de diverse management dashboards en rapportages. Voor Belgiƫ blijft dit btw tarief onveranderd.

Alle overzichten in mijn.ntf.nl zijn inmiddels aangepast voor het nieuwe tarief. Per 1 januari zullen deze automatisch voorzien zijn van het 9% tarief. Voor de Belgische relaties zal er geen verandering plaatsvinden.

iMac en iPhone X met personeelplanning