Horeca AutomatiseringNieuws

Ben je klaar voor het terras?

De eerste tekenen van de zomer zijn in aantocht. Het kwik stijgt, en de terrassen lopen vol. Wij geven je graag tips om de drukte op het terras het hoofd te bieden en de gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen.

Snel kunnen afrekenen

Moeten wachten om te betalen na het ontvangen van een rekening, staat in de ergernis top 10 bij de gast. Zeker op het terras, is direct kunnen betalen bij de bediening een must om de snelheid te kunnen garanderen.

Het NTF horeca kassasysteem is op meerdere platformen te gebruiken. Denk hierbij aan een vast afrekensysteem met Windows en een iPad kassa of een handheld voor aan tafel. Het menu blijft overzichtelijk en is voor elk type medewerker te gebruiken.

Je kunt gebruik maken van je eigen tablets of wij bieden robuuste handhelds aan die tegen een stootje kunnen, wat op het terras geen overbodige luxe kan zijn!

hera handheld mobiele kassa

Het juiste personeel

Bij het maken van het rooster kun je al nadenken over wie goed het terras kan bedienen. In de personeelsplanning module planning & control plan je het rooster op basis van competenties van de medewerkers. Zo heb je vaker het goede visje in het juiste water.

iMac en iPhone personeelplanning

Slimme routing

Een goede planning bevat niet alleen een personele invulling, maar ook een optimale indeling van het terras. Maak daarom voordat je je terras gaat indelen, een indelingsschets. Wanneer je daarop de looplijnen tekent zie je of medewerkers snel bij de gasten kunnen zijn. Wist je dat je de tafelplattegrond ook kunt inrichten op je NTF kassasysteem?

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met het NTF horeca kassasysteem? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer.

NTF wenst je een succesvol terrasseizoen toe!

Neem contact op