bestelzuil

het nieuwe bestellen voor uw gasten

ontdek de bestelzuil

bestelzuil voor de horeca

voor lagere personeelskosten en een hogere besteding

Ervaringen van bestaande gebruikers, franchise-organisaties en partners hebben ons geholpen in het in eigen beheer ontwikkelde bestelzuil voor de cafetaria en tankshop.

Je gasten veranderen.  Ze zijn steeds vaker op zoek naar snelheid en gemak. Wachten is niet meer van deze tijd, betalen gaat digitaal en nieuwe media verdringen de persoonlijke service aan de balie. Tegelijkertijd ben je ook op zoek naar manieren om efficiënter te werken, de kosten te verlagen en de omzet te verhogen. En het liefst terwijl de service en kwaliteit juist verbeteren! Je wilt daarom je verkoopkanalen zo goed mogelijk afstemmen.

ntf bestelzuil uitgevoerd in het wit met bestickering voor cafetaria's en andere horeca fastservice bedrijven.
 • Kostenverlagend

  De ntf horeca bestelzuil is één van je beste medewerkers: hij is altijd geduldig, heeft alle kennis paraat, zorgt voor een hoge bijverkoop en is nooit ziek. De e-kiosk bestelzuil verlaagt je personeelskosten terwijl je medewerkers in dezelfde tijd veel meer kunnen doen. Zo creëer je ruimte om echt contact te maken en kwaliteit te leveren. Het resultaat: een positieve ervaring en meer klantenbinding.

 • Hogere besteding

  Gasten hebben met de e-kiosk bestelzuil van ntf alle tijd om het assortiment te bekijken, nieuwe producten te ontdekken en een bestelling te plaatsen. De selfservice bestelzuil doet suggesties voor een extra drankje, combi-deal of passende aanbieding. Het volume per klant neemt toe en de besteding stijgt gemiddeld tot 36%.

ntf bestelzuil uitgevoerd in het zwart met bestickering voor cafetaria's en andere horeca fastservice bedrijven.
 • Narrowcasting en professionele fotografie

  Absolute blikvangers op de e-kiosk bestelzuil van ntf zijn de professionele videocontent en fotografie. De perfecte manier om jouw producten, aanbiedingen en promoties onder de aandacht te brengen. Onze designpartner De Digitale is verantwoordelijk voor de user experience en verzorgt voor jou jouw unieke videocontent en productafbeeldingen.

 • Aan de slag!

  We kunnen ons voorstellen dat je heel nieuwsgierig bent en graag aan de slag wilt. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen en begeleiden we het hele proces. We helpen onder andere met de bestelomgeving, het invullen van je assortiment maar uiteraard ook de videocontent en productafbeeldingen.

Order informatie

Alle bestellingen worden weergegeven op het order informatie scherm.  Uw gast kan de status van de bestelling zien.

Productfotografie

In samenwerking met de Digitale kunnen wij hoogwaardige productfotografie verzorgen.