Uw omzetprognose maken, uw personeelsplanning maken, en de resultaten inzien in uw dashboard. Dit kunt u met Planning & Control, en nog meer.
Planningsysteem voor horeca
start nu met een efficiëntieslag voor meer rendement
Inzicht voor meer rendement
in uw onderneming
”Robuust IJsselstein werkt met het pakket Planning & Control voor het roosteren en inzicht houden op de omzet.
"Ik kan precies zien op basis van de geschatte omzet van een dag, wie ik dan het beste kan inroosteren en wat ik dan kan inzetten aan personeelskosten."
tijd slim investeren
Bewezen meer rendement
Planning & Control heeft zich bewezen in de praktijk. Zo behaalde een restauranthouder 9,25% meer rendement, door het slim inplannen van de personeelsuren.
En deze fastserviceondernemer maakt nu € 13.000 meer rendement, door onder andere zijn openingstijden aan te passen na het cijfermatige inzicht. Dat is geld waar je anders overheen stapt!
Advies bij het inrichten
Nick van Zetten, Horeca Consulent, helpt alle nieuwe gebruikers van Planning & Control bij het inrichten van het roosterpakket.
Doordat hij dit al jarenlang doet en zelf advies geeft aan horecabedrijven, heeft hij vaak ook slimme tips waar hij u mee op weg kan helpen. Zo maakt u een vliegende start met Planning & Control!

De eerste 2 maanden gratis?
Bel ons team op 0345 – 639 100 of mail naar info@ntf.nl. Wij vertellen u graag hoe u kunt starten met Planning & Control.
Twee maanden gratis
Omdat wij de horeca een warm hart toedragen kunt u tot juni 2020 gebruik maken van de speciale aanbieding. Als u Planning & Control gaat gebruiken zijn de eerste twee maanden van het abonnement kosteloos. Zo heeft u al wel de baten, maar niet de lasten!
U kunt ook uw naam & nummer hiernaast achterlaten, wij bellen u dan snel terug!
Bekijk onze recente blogs over personeelsplanning & omzetprognoses:


