Skip to main content
Geen categorie

NIEUW: Bestelzuil voor de horeca

By maart 20, 2018januari 4th, 2019No Comments

Een nieuw product waardoor jij je onderscheidt in de branche, de gast centraal stelt én meer omzet draait. Maak kennis met de bestelzuil! Een mooie uitbreiding op bestaande bestelmogelijkheden. Uniek aan onze bestelzuil is het bewegend beeld.

Bij ons begint de bestelzuil in jouw zaak met een video. Hierin zie je een speciaal product van jezelf. Dit trekt meteen de aandacht van de gast. Je leidt de gast als het ware door je producten heen. Het is daarnaast een krachtige tool om aanbiedingen en promoties te laten zien.

De gast centraal

We zagen de laatste jaren dat er minder afrekenpunten zijn gekomen, en dat gasten nu zelf willen bestellen op bestelzuilen. Op die manier beslissen ze de bestelling op hun gemak, bestellen andere dingen dan aan de balie en men bestelt veel meer. De besteding per klant stijgt dus met een bestelzuil. Daarom zijn we blij dat we dit nu kunnen aanbieden.

Waarom is een bestelzuil interessant voor mij?

Er is een enorme behoefte aan gemak. Men vindt het bijvoorbeeld lastig om in de rij te wachten. Dit struikelblok neem je direct weg door een aantal bestelzuilen. Daarnaast geeft het ook mogelijkheden tot meer omzet. Om je een idee te geven: Wanneer men elke week bij dezelfde fastservice restaurants, catering en tankstations komt, bestelt men vaak ook hetzelfde. Met een bestelzuil geef je een producttoer door je producten. Je bent verzekerd van goede afbeeldingen en het systeem vraagt al aan de klant of men er drinken bij wil of een combi wil maken met een ander product. De uitdaging om extra verkopen te generen wordt je medewerkers op deze manier bespaart en zo creëer je voor je personeel ruimte om echt contact te maken met je gasten. Dit zorgt voor een positieve ervaring en uiteindelijk klantenbinding.

Aan de slag!

We kunnen ons voorstellen dat je heel nieuwsgierig bent en graag aan de slag wilt. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen en begeleiden we het hele proces. We helpen onder andere met de bestelomgeving en het invullen van je assortiment.
Een paar vragen waar je alvast mee aan de slag kunt:
– Wat bied je aan?

– Hoe kun je dit het beste aanbieden?
– Hoe kun je dit het beste highlighten?

Voor meer informatie kun je kijken op de bestelzuil pagina of bel of mail ons! info@ntf.nl of 0345 639 100