management dashboard

e-manage dashboard geeft inzicht

over e-manage
iMac en iphone management info op een iMac en iPhone X

management dashboard

realtime inzicht en controle over je horeca onderneming of franchise organisatie

Voor de managementinformatie hebben wij een realtime backoffice gecreëerd voor zowel de individuele ondernemer als de franchise organisatie met meerdere vestigingen: e-manage. Met onze kennis en deze online rapportagetool is het mogelijk om de transacties van de ntf horeca kassa op locatie- of groepsniveau te analyseren.

 • Online inzicht en overzicht

  Al je ntf kassa informatie wordt verzamelt in een online database en toont deze in een management dashboard of rapport. Een helder overzicht van de afgelopen dag, het laatste uur of de ontwikkelingen van het gemiddelde bestedingsbedrag door de jaren heen. Maak eenvoudig meerdere dashboards die ook nog een simpel te exporteren zijn. Of download de app en je blijft onderweg op de hoogte!

 • Zelf dashboards samenstellen

  Je begint met een leeg canvas waar je zelf eenvoudig één of meerdere dashboards kunt samenstellen. Je kiest hierbij uit de beschikbare vooraf bepaalde datasets verschillende grafieken, tabellen, meters en getallen. Met deze datasets creëer je je eigen dashboard vol met tegels die schaalbaar zijn en realtime informatie weergeven over de verschillende franchisevestigingen.

 • Realtime inzicht en controle

  De transacties van de ntf kassa worden bij het aanslaan direct versleuteld en verzonden naar de e-manage cloudomgeving. Deze worden online gevalideerd en veilig opgeslagen in de cloud. Alle samengestelde dashboards worden realtime bijgewerkt. De managementinformatie is voorzien van de laatste transacties waardoor je direct op de hoogte bent van eventuele afwijkingen. Als franchise organisatie weet je dit zelfs bij welke vestiging dit van toepassing is.

 • Notificaties bij afwijkingen

  Notificaties houden je op de hoogte van specifieke vooraf gefilterde gebeurtenissen zodat je desgewenst direct in kunt grijpen. Je kunt bijvoorbeeld automatisch een notificatie ontvangen wanneer er een vermoeden is van fraude of wanneer de productiviteit laag is in een bepaalde vestiging.

 • Koppeling met je online administratie

  De online administratie wordt automatisch bijgewerkt via een van de API koppelingen. Na het eenmalig instellen van een aantal parameters wordt er dagelijks een journaalpost verstuurd naar de online administratie zodra de dagafsluiting heeft plaatsgevonden.

 • Koppeling met de urenregistratie

  e-manage is gekoppeld met verschillende uren- en planningspakketten zoals bijvoorbeeld ntf Planning & Control. De geklokte uren worden automatisch verzonden. Dit scheelt je veel tijd in het verwerken van de urenregistratie.

  • Volledig online of via een app
  • Eenvoudig zelf dashboards samenstellen
  • Realtime managementinformatie op afstand
  • Notificaties bij afwijkingen
  • Fraudemeldingen

Management APP

Rapportages

Keukenmanagement