Counter bestelzuil

het nieuwe bestellen voor jouw gasten

De counter bestelzuil ook in jouw zaak?

Voor slechts €5,- per dag heb je deze counter bestelzuil van 22 inch al.

Bel ons team op 0345 – 639 100 of vul het formulier hieronder in. Wij bellen je dan snel terug!

  bestelzuil die in elke zaak past

  voor lagere personeelskosten en een hogere besteding

  Ervaringen van bestaande gebruikers, franchise-organisaties en partners hebben ons geholpen in het in eigen beheer ontwikkelde bestelzuil voor de cafetaria en tankshop.

  Je gasten veranderen.  Ze zijn steeds vaker op zoek naar snelheid en gemak. Wachten is niet meer van deze tijd, betalen gaat digitaal en nieuwe media verdringen de persoonlijke service aan de balie. Tegelijkertijd ben je ook op zoek naar manieren om efficiënter te werken, de kosten te verlagen en de omzet te verhogen. En het liefst terwijl de service en kwaliteit juist verbeteren! Je wilt daarom je verkoopkanalen zo goed mogelijk afstemmen.

  • Kostenverlagend

   De ntf horeca bestelzuil is één van je beste medewerkers: hij is altijd geduldig, heeft alle kennis paraat, zorgt voor een hoge bijverkoop en is nooit ziek. De e-kiosk bestelzuil verlaagt je personeelskosten terwijl je medewerkers in dezelfde tijd veel meer kunnen doen. Zo creëer je ruimte om echt contact te maken en kwaliteit te leveren. Het resultaat: een positieve ervaring en meer klantenbinding.

  • Hogere besteding

   Gasten hebben met de e-kiosk bestelzuil van ntf alle tijd om het assortiment te bekijken, nieuwe producten te ontdekken en een bestelling te plaatsen. De selfservice bestelzuil doet suggesties voor een extra drankje, combi-deal of passende aanbieding. Het volume per klant neemt toe en de besteding stijgt gemiddeld tot 36%.

  • Narrowcasting en professionele fotografie

   Absolute blikvangers op de e-kiosk bestelzuil van ntf zijn de professionele videocontent en fotografie. De perfecte manier om jouw producten, aanbiedingen en promoties onder de aandacht te brengen. E-kiosk biedt een complete user experience door unieke videocontent en productafbeeldingen.

  • Aan de slag!

   We kunnen ons voorstellen dat je heel nieuwsgierig bent en graag aan de slag wilt. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen en begeleiden we het hele proces. We helpen onder andere met de bestelomgeving, het invullen van je assortiment maar uiteraard ook de videocontent en productafbeeldingen.

  Order informatie

  Alle bestellingen worden weergegeven op het order informatie scherm.  Uw gast kan de status van de bestelling zien.

  Productfotografie

  Wij verzorgen met onze partners hoogwaardige beelden en productfotografie.