betaalautomaten

vast of mobiel

over de betaalautomaten
yomani betaalautomaat

Yomani betaalautomaat

naadloze en snelle koppeling met de YOMANI pin betaalautomaat

De ntf kassa is voorzien van een snelle koppeling met de Worldline YOMANI PIN betaalautomaten. De YOMANI is een toonbank automaat met contactloos betalen. Verlichte toetsen, geïntegreerde protection shield en een groot kleurendisplay maken de YOMANI makkelijk in gebruik.

Yoximo betaalautomaat

mobiel pinnen via 4G of WIFI

De mobiele betaalautomaat YOXIMO biedt u de mogelijkheid uw gasten te laten betalen waar zij zich op dat moment bevinden: aan tafel, op het terras, bij hen thuis, op werk of gewoon aan uw toonbank. Hij blinkt uit door zijn groot kleurenscherm en gebruiksgemak. Hij accepteert alle betaalkaarten en biedt de voordelen van contactloos betalen. Ook deze mobiele automaat is naar keuze te koppelen met de ntf kassa.

Yoximo pin betaalautomaat in een draagtas
  • Contactloos betalen

    De worldline betaalautomaten zijn voorzien van een NFC chip waarmee de gast contactloos kan afrekenen. De pinbetalingen zijn met deze automaten veilig, goedkoop en eenvoudig voor de gast. Het is mogelijk om betalingen te accepteren via verschillende betaalkaarten en creditkaarten.

  • Onderhoud & service door ntf

    Het onderhoud aan de automaten wordt door ntf verzorgd. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met een betaalautomaat, dan zijn wij in staat om snel een analyse uit te voeren. Het beheer verloopt volledig op afstand. Reparaties worden gecoördineerd via ntf, evenals de installatie op locatie.