bezorgscherm

delivery onder controle

het bezorgscherm
bezorgscherm of deliveryscherm op een iMac

bezorgscherm

creëer inzicht en rust bij je delivery medewerkers

Uw bezorgers hebben inzicht in alle openstaande bezorgorders op een overzichtelijk scherm. Het bezorgscherm is opgedeeld in 3 fases: bestellingen te bezorgen, bestellingen onderweg en afgehandelde bestellingen.

  • Google Maps integratie

    De bezorger kiest een of meerdere bestelling die klaarstaan voor bezorging en bekijkt via de Google maps integratie naar zijn bestemmingen. De reistijd en afstand zijn direct zichtbaar voor hem. Bij terugkomst wordt de bezorgbon afgehandeld.

  • Inzicht met KPI’s

    Het bezorg- (en optioneel) keukenscherm legt veel details vast om je meer controle en inzicht te geven in het bestel- en productieproces. Zo is realtime inzicht in delivery kpi’s (link naar bezorg management informatie) zoals doorlooptijden, wachttijden en productietijden per type leverwijze.

  • Controle

    Aan het einde van de dienst van de bezorger is zijn afdracht snel gecontroleerd. Het systeem geeft snel inzicht in de kasafdracht per bezorger. Controle en kasverschillen worden zo verlezen tijd!

Doorlooptijden rapport van bezorgers op een iMac

Bezorg management informatie

Elke stap van het bestelproces wordt vastgelegd. Zodra een bestelling (online, via de e-kiosk

Online Bestellen

Met e-food online bestellen heeft u een professionele bestelsite in uw eigen huisstijl. Volledig geïntegreerd met alle ntf modules