onze referenties

Hans Jonker – Verhage Franchise Support

Verhage Franchise winkel met NTF kassa

Wij werken nu enige jaren met ntf als partner voor onze automatisering. We hadden nog wat slagen te maken maar met het ntf systeem kunnen we die snel zetten. Onze franchisenemers en hun medewerkers schakelen probleemloos over en wij werken gezamenlijk achter de schermen aan diverse koppelingen met administratie, benchmarks, webshops en in de toekomst de bestelzuilen. De lijnen zijn kort en de motivatie bij het ntf team is groot, dus wat dat betreft hebben we veel raakvlakken en een fijne samenwerking.

Hans Jonker
Verhage Franchise Support

Familie de Rijk – Kwalitaria Lekkerrr & Restaurant Lekkerrr By Amersfoort

Peter en Edith de Rijk van Lekkerrr Amersfoort

We werken al vele jaren met veel plezier met het ntf systeem. Jaren geleden begonnen met alleen de kassa voor de cafetaria maar nu maken we gebruik van veel interessante hulpmiddelen. Denk hierbij aan de e-food bestelwebsite, facturatiemodule en keukenschermen. Zelfs een automatische kassalade van Cikam! Sinds dit jaar hebben we ook besloten om te starten met de bestelzuil. De zuil geeft ons rust en een hogere besteding tot wel 36%. Naast de cafetaria hebben we ook een restaurant. Via de app op mijn telefoon kan ik realtime inzien wat er gebeurd qua omzet en productiviteit.

Familie de Rijk
Kwalitaria Lekkerrr & Restaurant Lekkerrr By Amersfoort

Jeroen van den Berg – Ballorig Nederland

Jeroen van den Berg Ballorig

Ballorig heeft met NTF een langdurige relatie opgebouwd. De samenwerking is gestart met een keuze voor het NTF kassasysteem en is verder gegroeid met nieuwe diensten zoals Planning en Control. NTF voorziet in de groeiambities van Ballorig niet alleen in het aantal vestigingen maar ook de professionalisering van de organisatie. De behoefte van Ballorig is niet alleen een adequate informatie (financiële)verwerking maar ook de behoefte aan monitoring en analyse van de data. NTF sluit goed aan bij de veranderende behoefte van Ballorig en doet dit op een professionele en plezierige manier. Bij de lancering van de Ballorig Spaar&Speel app heeft NTF een cruciale rol gespeeld. Ballorig kan rekenen op NTF niet alleen als leverancier maar ook als sparringpartner bij haar groeiambities.

Jeroen van den Berg
Ballorig Nederland

Nicole in ’t Veld – De Haan Minerale Oliën

Tony's met e-food

Tony’s is onderdeel van familiebedrijf De Haan Minerale Oliën. De naam was dan ook zo gevonden. Tony de Haan, derde generatie werkzaam binnen het bedrijf, stond persoonlijk model voor het beeldmerk van Tony’s. De Haan exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland onder de haan, Esso, Shell en BP vlag. De Tony’s locaties zijn allen gelegen bij de tankstations. Voor de webshop is het e-food platform een snel beschikbaar en eenvoudig implementeerbaar systeem (plug & play), wat handig zelf te beheren is. Dit werkt ideaal. Daarbij schakelt het gemakkelijk en snel met de support van ntf, zaken worden snel opgelost indien van toepassing. Vooral de gebruiksvriendelijkheid van het systeem is een grote pré.

Nicole in ’t Veld
De Haan Minerale Oliën/Tony's

formules