onze referenties

Hans Jonker – Verhage Franchise Support

Verhage Franchise winkel met NTF kassa

Wij werken nu enige jaren met ntf als partner voor onze automatisering. We hadden nog wat slagen te maken maar met het ntf systeem kunnen we die snel zetten. Onze franchisenemers en hun medewerkers schakelen probleemloos over en wij werken gezamenlijk achter de schermen aan diverse koppelingen met administratie, benchmarks, webshops en in de toekomst de bestelzuilen. De lijnen zijn kort en de motivatie bij het ntf team is groot, dus wat dat betreft hebben we veel raakvlakken en een fijne samenwerking.

Hans Jonker
Verhage Franchise Support

Nino de Boer – Restaurant Paisan & ‘t Tolhuis Hilversum

nino de boer van paisan hilversum

In de zomer van 2013 ontstond tijdens een vakantie in Israël het Paisan-plan. Koken met de fijnste smaken uit het hele Middellandse Zeegebied. De mooiste zonnige gerechten uit Italië, Spanje en Israël met zijn Arabische invloeden in de keuken, gemengd met een vleugje Marokko en Griekenland. Ik werk al jaren met de systemen van ntf. Vooral met de module Planning & Control heb ik vanaf dag 1 mee gewerkt. Waarom ik voor deze module gekozen heb? Ik wil elke dag weten waar ik sta en wat ik bij moet sturen. Al die jaren ben ik cijfermatig bij en kom ik niet voor verrassingen te staan. Het fijne is dat je ook op afwijking kunt sturen. Je hebt bijvoorbeeld een planning gemaakt en je ziet hoe de werkelijkheid was en waarom. Je ziet meteen of je iets moet veranderen of niet. Iedere dag bekijk ik het even, zo weet je ook meteen of je kassa klopt. Verder neemt het me onder andere de roosterplanning en personeelsregistratie uit handen. Ik kan geen dag meer zonder Planning & Control! Met Planning & Control heb ik controle, rust en ook nog eens een aantoonbaar hoger rendement van enkele procenten.

Nino de Boer
Restaurant Paisan / ‘t Tolhuis Hilversum

Familie de Rijk – Kwalitaria Lekkerrr & Restaurant Lekkerrr By Amersfoort

Peter en Edith de Rijk van Lekkerrr Amersfoort

We werken al vele jaren met veel plezier met het ntf systeem. Jaren geleden begonnen met alleen de kassa voor de cafetaria maar nu maken we gebruik van veel interessante hulpmiddelen. Denk hierbij aan de e-food bestelwebsite, facturatiemodule en keukenschermen. Zelfs een automatische kassalade van Cikam! Sinds dit jaar hebben we ook besloten om te starten met de bestelzuil. De zuil geeft ons rust en een hogere besteding tot wel 36%. Naast de cafetaria hebben we ook een restaurant. Via de app op mijn telefoon kan ik realtime inzien wat er gebeurd qua omzet en productiviteit.

Familie de Rijk
Kwalitaria Lekkerrr & Restaurant Lekkerrr By Amersfoort

Jeroen van den Berg – Ballorig Nederland

Jeroen van den Berg Ballorig

Ballorig heeft met NTF een langdurige relatie opgebouwd. De samenwerking is gestart met een keuze voor het NTF kassasysteem en is verder gegroeid met nieuwe diensten zoals Planning en Control. NTF voorziet in de groeiambities van Ballorig niet alleen in het aantal vestigingen maar ook de professionalisering van de organisatie. De behoefte van Ballorig is niet alleen een adequate informatie (financiële)verwerking maar ook de behoefte aan monitoring en analyse van de data. NTF sluit goed aan bij de veranderende behoefte van Ballorig en doet dit op een professionele en plezierige manier. Bij de lancering van de Ballorig Spaar&Speel app heeft NTF een cruciale rol gespeeld. Ballorig kan rekenen op NTF niet alleen als leverancier maar ook als sparringpartner bij haar groeiambities.

Jeroen van den Berg
Ballorig Nederland

Nicole in ’t Veld – De Haan Minerale Oliën

Tony's met e-food

Tony’s is onderdeel van familiebedrijf De Haan Minerale Oliën. De naam was dan ook zo gevonden. Tony de Haan, derde generatie werkzaam binnen het bedrijf, stond persoonlijk model voor het beeldmerk van Tony’s. De Haan exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland onder de haan, Esso, Shell en BP vlag. De Tony’s locaties zijn allen gelegen bij de tankstations. Voor de webshop is het e-food platform een snel beschikbaar en eenvoudig implementeerbaar systeem (plug & play), wat handig zelf te beheren is. Dit werkt ideaal. Daarbij schakelt het gemakkelijk en snel met de support van ntf, zaken worden snel opgelost indien van toepassing. Vooral de gebruiksvriendelijkheid van het systeem is een grote pré.

Nicole in ’t Veld
De Haan Minerale Oliën/Tony's

Bas Berens – HappyFood Hoevelaken

Kassasysteem bij HappyFood Hoevelaken

10 jaar geleden toen ik de HappyFood in Hoevelaken overnam ben ik in zee gegaan met ntf. In deze 10 jaar is er een hoop gebeurd, nieuw ijsconcept, bezorgen, online bestellen, online boekhouden en een flinke omzetstijging. In al deze ontwikkelingen heeft ntf mij goed kunnen ondersteunen. Inmiddels hebben wij 2 kassasystemen van ntf staan en hebben ze een mooie app en bestelsite ontwikkelt voor het online bestellen en loopt de boekhouding volledig geautomatiseerd zodat ik nog maar maximaal 1 uur per week bezig ben met de boekhouding en factureren. Via e-manage kan ik gemakkelijk zicht krijgen in het omzetverloop en haal ik de onregelmatigheden er makkelijk uit.

Kortom, werken met een ntf systeem scheelt mij tijd, levert mij extra online omzet op en geeft mij inzicht!

Bas Berens
Eigenaar HappyFood Hoevelaken

formules