#wijzijnhoreca

jouw succes bepaalt de onze

Vanuit Culemborg ontwerpen en ontwikkelen wij al meer dat 20 jaar soft- & hardware voor jouw horecaonderneming. Denk hierbij aan een kassasysteem, bestelapp, bestelsite, bestelzuil en nog veel meer. In de horeca ben jij er voor je klant. Jouw klant geniet van een heerlijke maaltijd of snack. Hoe wil jij je klant bedienen en welke hulpmiddelen heb je nodig? Wij zijn er voor jou. Ons team zorgt dat je meegroeit in de digitale wereld en dat je beschikt over het juiste gereedschap. Elke dag gaan we opzoek naar verbetering en luisteren we goed naar jouw wensen. Ntf is in beweging zodat al onze relaties een ultieme klantbeleving ervaren.

Bekijk onze vacatures!

onze missie

innoveren en ontzorgen

Bij NTF geloven we in een cultuur van groei, ontwikkeling en respect. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Hoe wil jij je gast beter bedienen? Door je ervaring te delen zijn wij in staat onze producten te laten aansluiten bij jouw wens. Ons team houdt ervan om je nog beter en sneller inzicht te geven in de mogelijkheden en de juiste informatie. Jij wilt ontzorgd worden en een maximaal rendement behalen. NTF doet, kan en wil dit! Samen werken we met plezier aan de ontwikkeling van onze producten.

we zijn vernieuwend

en hebben meerwaarde door samenwerking

Ons team is leergierig en innovatief. Onze afdelingen werken nauw samen. We nemen de tijd om naar elkaar te luisteren. We bedenken samen een oplossing. Door ontwikkeling te stimuleren bestaan we uit een team van experts. Plezier in ons werk is een essentiële levensbehoefte en geeft kracht aan ons team. Het verbindt ons met onze klant en geeft betekenis aan wat we doen, met en voor elkaar.