Skip to main content
Bezorgen & online bestellenNieuws

Coronavirus: creatieve tips voor horecaondernemers

By maart 15, 2020No Comments

Uw gasten handelen momenteel met alle adviezen van RIVM op zak. Daarnaast is de sluiting van horecagelegenheden op zondagavond een feit geworden. Maar laat de Nederlandse horeca zich op de kop zitten? Nee, er ontstaan de meest creatieve ideeën! Wij hebben de meest creatieve ideeën opgezocht en met het team van NTF de beste adviezen toegevoegd.

bezorgen scooter

Snel starten met bezorgen

Als de gasten niet meer de deur uitgaan, dan is bezorging de perfecte oplossing. We zien berichten van restaurants die zelfs een menu maken wat afgehaald kan worden door hun gasten. Super slim! Wel de omzet, niet de mensen in je restaurant.

 

Bezorging is snel op te zetten, ook met een professionele website. Wij helpen u graag met e-food. Met een eigen website bent u klaar om orders te managen. En het fijne eraan? U heeft direct een goede bestelwebsite voor de toekomst, met alle voordelen van e-food!

  • Mogelijkheden voor bijverkoop: we hebben de module heel modern gemaakt en met veel ingebouwde mogelijkheden voor de bijverkoop. We hebben bij de bestelzuilen fors hogere bestedingen gezien, doordat er automatisch meer bijverkoop wordt toegepast. Deze techniek hebben we nu ook ingebouwd in het nieuwe e-food. Ons doel: het de besteller zo makkelijk mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan filteren op allergenen of in de toekomst zelfs voedingswaarden.
  • Keuze voor levermethode: voor locaties die bezorgen is het nu mogelijk om te starten met een keuze voor levermethode. Het verschil zit hem dan in het assortiment. Afhankelijk van de keuze wordt het juiste assortiment getoond, bijvoorbeeld een afhaalassortiment of een bezorgassortiment. Waarom dit handig is? Dat lees je in ons blogartikel over prijsdifferentiatie.
  • Mobielvriendelijker: door de groeiende behoefte aan mobielvriendelijke websites, mocht dit aspect niet ontbreken in onze nieuwe e-food. We hebben hier veel aandacht aan besteed.
  • Aandacht voor SEO: wist je dat er vorig jaar een record was in het aantal online bestellingen van “organische” bezoekers? Met andere woorden: steeds meer mensen vinden jouw bestelwebsite via Google. De meeste e-food bestelsites werden al erg goed gevonden door Google. In het nieuwe e-food hebben we slimme SEO-technieken toegepast, waardoor we jouw vindbaarheid nog meer vergroten.

Neem contact op om direct te starten met e-food.

Creatieve ondernemers

We zien de meest creatieve ideeën ontstaan:

  • Voorraad gebruiken: om waste te voorkomen wordt voorraad gebruikt om sauzen, soepen en mise-en-place te maken wat ingevroren wordt om later te gebruiken.
  • Samenwerkingen: er ontstaan samenwerkingen waarbij horecamedewerkers wordt ingezet bij bedrijven die nu extra handjes nodig hebben.
  • Stop voedselverspilling: Onverkochte gerechten die niet voor later bewaard kunnen worden, kunnen makkelijk aangeboden worden aan het uitgebreide netwerk van de efficiënte app Too Good To Go.
  • Blijf in controle: een mooi moment om werkwijzen te evaluaeren, je team te trainen, efficiëntie van je foodcosts onder de loep te nemen, de personeelsplanning te professionaliseren, etcetera.

Wij denken graag mee

Ons team kan veel voor u betekenen, zelfs op afstand.

Wilt u snel starten met bezorgen, of gebruikt u de tijd om grip te krijgen op personeelsplanning of andere processen in uw bedrijf? Wij staan voor u klaar.

Neem direct contact op en wij bellen u snel terug.