Horeca management toolsPersoneelsplanning

Winst maken nu belangrijker dan ooit

By augustus 10, 2020No Comments

Als horecaondernemer herkent u waarschijnlijk onderstaande vragen:

  • Hoe weet ik straks per dag of ik winst maak of niet en waar het zit?
  • Hoe kan ik het nu organiseren zodat ik straks mijn bedrijf effectief op winst kan sturen?
  • Hoe kan ik het nu gaan organiseren zodat ik straks meer kan ondernemen?
  • Hoe kan ik nu personeel plannen en straks profiteren?
  • Hoe kan ik personeel aan het werk houden, maar slim inzetten?
  • Hoe kan ik nu gaan organiseren zodat ik straks dagelijks grip krijg op de inkoop?
  • Hoe weet ik straks hoeveel omzet ik nodig heb om geld te verdienen?

Een kleine impact op personeelskosten, grote impact op het resultaat!

U wist dit natuurlijk al lang. Toch staan wij elke keer weer versteld van hoe een kleine impact op personeelskosten, in de praktijk zoveel rendement op kan leveren voor onze klanten.

*Genoemde getallen zijn natuurlijk een voorbeeld, en ter indicatie.

Door kennis en disciplines te bundelen zijn wij in de gelegenheid om samen met u uw horecaonderneming naar een hoger niveau te tillen. Dit heeft geresulteerd in 4% tot 15% rendementsverbetering bij onze klanten. U vraagt zich af, hoe? Met Planning & Control.

Meer geld verdienen met Planning & Control

Overzicht is voor iedere (horeca)ondernemer erg belangrijk en nu nog belangrijker. Het geeft je rust in zaken als dagelijks inzicht hebben. In veel (horeca)ondernemingen is hier veel (tijds)winst te behalen. Vergeet losse Excel bestanden en Word documenten en gebruik een goede planningstool zoals Planning & Control.

Met Planning & Control krijgt u in één keer inzichtelijk:

  • Omzet
  • Loonkosten
  • Productiviteit
  • Uren-inzet
  • Werkroosters
  • Inkoop
  • Geldstromen
  • Behaalde resultaten

Meer weten over Planning & Control?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u snel terug, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Praktijkverhaal: € 13.000 meer rendement voor Fastservice ondernemer

| Personeelsplanning | No Comments
Hoe verdien ik eenvoudig geld in minder tijd? Dat is een vraag die wij graag beantwoorden! Nick van Zetten, onze adviseur voor gebruikers van Planning…

Winst maken nu belangrijker dan ooit

| Horeca management tools, Personeelsplanning | No Comments
Als horecaondernemer herkent u waarschijnlijk onderstaande vragen: Hoe weet ik straks per dag of ik winst maak of niet en waar het zit? Hoe kan…
Webinar NTF - meer rendement

Een kwartaal meer verdienen per maand

| Personeelsplanning | No Comments
In het NTF webinar ging Arno Raus (NTF) het gesprek aan met expert Miranda Klomp. Miranda heeft niet alleen zelf ervaring als horecaondernemer, maar zij…