Skip to main content
Nieuws

Wat deden wij op de Horecava 2019?

By januari 16, 2019januari 17th, 2019No Comments

Wat deden wij op de Horecava 2019?

Wat was het weer druk op de Horecava! Vier dagen vol eten, drinken, technologie, innovatie en vooral netwerken en dingen leren. Wat deden wij tijdens de Horecava 2019? Wat was het leukste? We blikken graag met je terug op de grootste horecabeurs van het jaar.

Wat deden wij op de Horecava?

Eigenlijk stonden we om twee redenen op de Horecava. Ten eerste gebruikten we deze grote beurs om nieuwe klanten kennis te laten maken met Next To Food, beter bekend als NTF. Want wie zijn wij eigenlijk en wat doen wij? Waarom doen we wat we doen? Welke producten en diensten hebben wij? Op de Horecava wilden we mensen laagdrempelig ontmoeten en hen de mogelijkheid geven om ons te leren kennen. Aan de andere kant zagen we de Horecava als de uitgelezen gelegenheid om onze huidige relaties weer eens te zien. Onze bestaande relaties zijn niet altijd op de hoogte van al onze mogelijkheden en innovaties. Door onze verschillende demos waren zij dit wel weer.

Demo van personeelsplanning

Veel mensen hebben een demonstratie van de personeelsplanning kunnen zien, die onder de module “planning en control” valt. Veel bestaande relaties hebben er eerder al voor gekozen om hiermee te starten, maar deze demo gaf ook bezoekers die (nog) geen relatie waren een goede indruk van deze module. In de notendop geeft onze personeelsplanning software de mogelijkheid om roosters te maken. Hierbij heb je inzicht in de voorkeuren, beschikbaarheden en contracten van je medewerkers, maar er is meer. Wil je alles weten over personeelsplanning? Bekijk dan de personeelsplanning webpagina.

Nieuwe merkstijl

We gaven je al het tipje van de sluier in het blogartikel over de plannen voor 2019. Op de Horecava was het eindelijk zo ver: we lanceerden onze nieuwe merkstijl. Dat ging veel verder dan het publiceren van ons nieuwe logo. We lanceerden als het ware een herkenbaar merk dat aansluit op de branche, de innovatie producten, het intuïtieve gebruiksplezier en onze meerwaarde, die wij bereiken door intensieve samenwerking met gebruikers en partners. We legden uit wat de merkstijl inhield en hoe het was ontstaan. Iedereen was positief verrast. Het sloot uiteraard weer aan bij onze drie pijlers: innovatie, samenwerken en leuk om mee te werken.

Introductie van nieuwe kassasoftware

Last but not least: de introduceerden onze nieuwe kassasoftware. We lieten een voorproefje zien van deze nieuwe software, althans, de ontwikkelaarsversie. De nieuwe ontwikkeling wordt momenteel gebouwd, maar op de Horecava konden de bezoekers alvast zien hoe het er ongeveer uit gaat zien. Wat is er zo uniek aan? Het systeem werkt op alle platformen, dus op Windows, Android en iOS (Apple). Het werkt ook echt samen: als jij op je iPad iets invoert, kun je er direct mee verder op het Windows scherm. Heel handig! Tot slot werkt deze nieuwe kassasoftware zonder internet, waardoor de onafhankelijkheid sterkt toeneemt.

En nu wachten op de Horecava 2020!

Kortom, wij hebben genoten dit jaar. Gaan wij nu rustig wachten tot de Horecava 2020 eraan komt? Zeker niet. De komende weken zijn wij (naast het uitrollen van nieuwe modules) druk bezig met de nazorg. Zo nemen we uitgebreid de tijd om alle vragen van de bezoekers te antwoorden per mail, telefoon of tijdens een fysieke meeting. Kon jij er helaas niet bij zijn, maar ben je benieuwd naar wat je gemist hebt of heb je vragen over deze blogpost? Twijfel dan niet en stuur ons even een berichtje. Zien we je volgend jaar?