Cikam automatische kassalade

voor veiligheid & hygiëne

meer over cikam

automatisch kassasysteem voor de horeca

voor veiligheid, hygiëne en snelheid

Maak kennis met het automatisch kassasysteem. Voor de cafetaria, bakkerij en overige gezamenlijke relaties van Cikam en ntf is er een snelle koppeling gebouwd met de Cikam Easy Cash Mini of de Cikam Easy Cash TA. De perfecte integratie zorgt voor een mooie oplossing waarbij je medewerkers niet meer in aanraking komen met contant geld. Goed voor de veiligheid maar ook voor de hygiëne. Daarbij scheelt het ook nog eens tijd!

Het automatische kassasysteem werkt eenvoudig. De gast – of je medewerker – voert het contante geld in. Vervolgens berekent het systeem het wisselgeld en geeft dit retour. Doordat het een gesloten systeem is, vergroot het de veiligheid en die van je medewerkers. Het systeem is geïntegreerd met de ntf kassasoftware, zodat er realtime inzicht is in de contante geldstroom. Ook is het mogelijk het systeem te koppelen aan buizenpost of te laten servicen door een waardetransporteur.

Wil je meer weten over deze oplossing?

Lees meer over Cikam
Glory Easy Cash TA Cikam
  • Hygienisch

    De gast betaald zelf met contant geld in de automatische geldlade waardoor je medewerkers niet meer in contact komen met bankbiljetten of munten.

  • Veilig

    De automatische geldlade is zo ontwikkeld dat je medewerkers geen toegang kunnen of hoeven hebben tot het contante geld. Dit schrikt eventuele gelegenheidscriminaliteit uit en geeft een veilig signaal naar je medewerkers en gasten.

Kassasysteem

Horeca afrekensysteem met slimme koppelingen.