Skip to main content
Horeca AutomatiseringNieuws

Nieuw bij NTF: online automatisch factureren

By februari 6, 2019No Comments

Nieuw bij NTF: online automatisch factureren

Je bent geen horecaondernemer geworden om je bezig te houden met facturen en boekhouding. Wij willen factureren zo makkelijk mogelijk maken voor je. Daarom introduceren we met trots: online automatisch factureren. Hoe werkt dit precies en wat zijn de voordelen?

Online via een beveiligde verbinding

Als ICT-bedrijf staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. De nieuwe online factuurmodule werkt daarom volledig via een beveiligde verbinding met Mijn NTF in de cloud. Jij slaat iets aan op de kassa en rekent het af op een debiteur. Dan komt deze direct in de module e-factuur. Het programma verzamelt automatisch alle bonnen van deze debiteur. Maar welke voordelen heeft online automatisch factureren nu eigenlijk?

Voorkomt fouten

Boekhouden is niet simpel. Gelukkig is onze nieuwe factuurmodule heel eenvoudig in gebruik. Zo minimaliseer je de fouten die jij maakt. Het systeem voorkomt op zijn beurt weer fouten. Foutjes in de factuurnummering of BTW-berekeningen zijn zo gemaakt als je het zelf doet, maar met onze module gebeurt dit niet meer.

Twinfield logo

Eenvoudig integreren met je boekhouding

Gebruik jij of gebruikt je boekhouder momenteel een boekhoudprogramma? De module is zelfs in staat om je debiteuren en facturen automatisch naar dit boekhoudprogramma te verzenden. De Twinfield koppeling is afgerond en andere boekhoudprogramma’s zullen spoedig volgen. Wil je meer weten over koppelingen, kijk dan eens op onze koppelingenpagina.

Is helemaal te customizen

Je huisstijl is zo veel meer dan je logo. Het is je identiteit, het laat zien wat jij uit wilt stralen als bedrijf. In onze online factuurmodule kun jij je eigen huisstijl beheren door een gebruikersvriendelijke huisstijl editor. Je kunt je logo of briefpapier updaten en de labels op de juiste plek zetten. Zo helpen wij je op weg met de eerste inrichting van je online factuur (oftewel e-factuur).

factuur in je eigen huisstijl

Maakt automatisch factureren mogelijk

We hadden het al een beetje verklapt, maar met deze module kun je automatisch facturen versturen. Je kunt een debiteur zo instellen dat deze automatisch een factuur krijgt, op een vooraf ingesteld moment. Bijvoorbeeld: debiteur A krijgt altijd op de eerste dag van de maand een verzamelfactuur en debiteur B elke dinsdag om 9 uur ‘s ochtends.

Bij automatisch factureren hoort ook een herinnering versturen. Zodra de betaaldatum van de factuur is verlopen, krijg je automatisch een herinnering. Dat hoef je dus niet meer zelf in de gaten te houden!

Hoe lijkt automatisch factureren jou?

Wij geloven in deze module. We zijn druk bezig met het doorontwikkelen, zoals alternatieve betaalmethodes. Zo willen we bijvoorbeeld iDEAL toevoegen als betaalmethode, zodat jouw klant je factuur met iDEAL kan betalen. Ook luisteren we aandachtig naar de klanten die deze manier van factureren momenteel gebruiken, zodat we deze service kunnen perfectioneren.

Lijkt automatisch factureren jou wel wat of heb je nog je twijfels? Stel ons gerust een vraag als er iets niet duidelijk is of als je wilt weten of online automatisch factureren bij jou zou passen. Je vindt de contactpagina hier.