Skip to main content
Geen categorie

“Ik kan geen dag meer zonder de personeelsplanning”

By mei 16, 2018januari 4th, 2019No Comments

We hebben al een blog gewijd aan Planning & Control, maar hoe bevalt deze module als je er al jarenlang mee werkt? We spraken Nino de Boer, eigenaar van twee mooie horeca-locaties. Paisan en ’t Tolhuis in Hilversum.

“Planning & Control is voor mij geen onbekend terrein. Ik werk er al jaren mee. Dit komt omdat ik ook nog met de eerste versie van deze module heb gewerkt. Ik heb nooit een ander systeem gehad en ben tevreden. Waarom ik voor deze module gekozen heb? Ik wil elke dag weten waar ik sta en wat ik bij moet sturen. Al die jaren ben ik cijfermatig bij en kom ik niet voor verrassingen te staan.”

Controle, rust en hoger rendement

“Het fijne is dat je ook op afwijking kunt sturen. Je hebt bijvoorbeeld een planning gemaakt en je ziet hoe de werkelijkheid was en waarom. Je ziet meteen of je iets moet veranderen of niet. Iedere dag bekijk ik het even, zo weet je ook meteen of je kassa klopt. Verder neemt het me onder andere de roosterplanning en personeelsregistratie uit handen. Ik kan geen dag meer zonder Planning & Control! Met Planning & Control heb ik controle, rust en ook nog eens een aantoonbaar hoger rendement van enkele procenten.”

Wil je ook je verhaal delen betreft Planning & Control? We zijn benieuwd! Bel naar 0345 639 100 of mail naar info@ntf.nl

Lees hier de eerdere blog die verscheen over Planning & Control.