horeca kassasysteem

voor vooruitstrevende ondernemers

het kassasysteem

horeca kassa systeem

het kassasysteem waar snelheid, innovatie en eenvoud voorop staan

Het snelle en innovatieve horeca kassasysteem is het resultaat van jarenlange ervaring met horeca professionals. Horeca ondernemers hebben behoefte aan een gebruiksvriendelijk horeca afrekensysteem waar snelheid en eenvoud voorop staan. Wij ontwikkelen continu door middel van hun waardevolle kennis. Krachtige koppelingen en integratie met onbeperkte online hulpmiddelen hebben geresulteerd in het ultieme pakket voor in de horeca.

ntf kassasysteem voor de horeca cafetaria en restaurant

flexibele kassa

Meer dan 20 jaar ervaring in afrekenen in de horeca heeft voor een flexibel horeca afrekensysteem gezorgd. De kassa doet wat u er van zou mogen verwachten als horeca professional. Het systeem is slim gemaakt met diverse koppelingen. De integratie met de ntf bestelzuil en e-food webshop is volautomatisch.

De functies zijn overzichtelijk en voor elk type medewerker te gebruiken. De kassasoftware en aanvullende koppelingen zijn modulair en blijven betaalbaar. Het systeem groeit met u mee en zorgt voor gegarandeerd inzicht en rendement!

ntf horeca kassa met handheld

mobiel opnemen en afrekenen met een handheld of tablet

Het ntf horeca kassasysteem is op meerdere platformen te gebruiken. Denk hierbij aan een vast afrekensysteem met Windows en een iPad kassa of een handheld voor aan tafel. Het menu blijft overzichtelijk en is voor elk type medewerker te gebruiken.

Je kunt gebruik maken van je eigen tablets of wij bieden robuuste handhelds aan die tegen een stootje kunnen. Laat je overtuigen tijdens een demonstratie!

online assortimentsbeheer

Het beheer van je assortiment is volledig online en dus op afstand te bewerken. Dit assortimentsbeheer is zeer geschikt voor grote aantallen franchiselocaties maar ook voor een individuele onderneming. Je kunt online assortimenten aanmaken per verkoopkanaal, levermethode en zelfs met een ingangsdatum.

Zo is het mogelijk om een specifiek assortiment aan te maken met aparte prijzen voor uw online webshop en zelfs specifiek voor de levermethode bezorgen! Het juiste assortiment wordt op het juiste moment geladen in de kassa, bestelzuil of online. Zo is het zelfs mogelijk een speciaal assortiment aan te maken met eigen prijzen voor externe online platformen zoals Thuisbezorgd.

  • Assortiment online beheren
  • Assortiment per levermethode
  • Assortiment per verkoopkanaal
  • Tijdlijn gestuurd
  • Voor franchisegevers
  • Voor franchisenemers
  • Voor individuele horeca ondernemers

De plu knoppen zijn eenvoudig in te delen middels een drag-and-drop sleepactie. Op deze wijze is het kinderlijk eenvoudig om een assortiment in te delen voor een enkele onderneming of voor een franchise organisatie met 100+ locaties. Volledig tijdlijn gestuurd, waarbij je zelfs alle wijzigingen in het verleden en toekomst kunt beheren en wijzigen.

Voor franchiseorganisaties of bedrijven met meerdere locaties heeft ntf een uitgebreide tool ontwikkeld om prijslijnen te beheren. Het is voor een organisatie mogelijk om één of meerdere prijslijnen te programmeren voor de gekoppelde (franchise)vestigingen. Een prijslijn is te koppelen aan een of meerdere groepen vestigingen of de gehele franchise organisatie of zelfs per verkoopkanaal of levermethode. Afhankelijk van de ingangsdatum van de prijslijn zal deze op de ingestelde datum ingaan.

  • Prijslijn per levermethode
  • Prijslijn per verkoopkanaal
  • Prijslijn te koppelen aan een groep vestigingen

In de online mijn.ntf.nl omgeving programmeer je zelf je acties en promoties, zelfs per verkoopkanaal. Stel je eens voor dat je een actie ontwikkeld specifiek voor je online webshop of voor afhaalbestellingen aan de kassa. Met deze online tool is het zeer eenvoudig, Net zoals de prijslijnen en assortimenten zijn deze ook voor franchiseorganisaties met meerdere vestigingen simpel te beheren. Het programmeren van een actie is dan nog maar enkele klikken en dan werkt het automatisch bij alle aangesloten vestigingen of een specifieke groep vestigingen. Er zijn op dit moment 14 verschillende type actieregels die automatisch werken in de ntf kassa, e-food online webshop en de ntf bestelzuil

Bar- en keukenschermen

Bestelzuil

Order informatiescherm

Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem

Automatische kassalade

Personeel inroosteren