Skip to main content
Horeca Automatisering

Gesloten betaalsysteem: de toekomst van contant

By december 29, 2020januari 5th, 2021No Comments

Hygiëne is in onze huidige wereld belangrijker dan ooit. Dit heeft ook invloed op de manier van betalen.

Door de NTF kassa te combineren met een gesloten betaalsysteem, van onze partner Cikam, is het uitwisselen van contant geld via medewerkers verleden tijd.

Een gesloten betaalsysteem heeft de volgende voordelen:

Voorkomt contact

Contactloos contant betalen is hygiënischer

Verhoogt de veiligheid

Het contante geld zit veilig opgeborgen in het systeem

Geen geld meer tellen

Geen kasverschil meer

Miaco Visser van Snackhouse LOBO over zijn systeem

“We werken al vier jaar met een gesloten betaalsysteem en zijn er heel blij mee. Ook de klanten. In het begin moesten ze even wennen, maar zeker nu tijdens de Corona zie ze er het voordeel wel van in, ook voor zichzelf.

Want onze medewerkers raken niet meer het geld en het voedsel aan, dus dat is veel hygiënischer. Daarnaast gaat het afrekenen met het systeem heel snel, dus dat levert ons echt tijdwinst op!

Het systeem is gekoppeld met de kassasoftware van NTF, dus daarvanuit kunnen we gemakkelijk het systeem bedienen. Kortom, alleen maar voordelen.” – aldus Maico.

De toekomst van contant geld

In 2019 waren nog bijna 40% van de transacties contant. Door de corona is dit percentage tijdelijk teruggelopen, maar komt dit jaar naar verwachting weer op 35% uit.  En toch zijn maar weinig horecazaken erop ingericht.

Macht der gewoonte
Als de gast de gewoonte had om contant te betalen, dan zal hij dat blijven doen. Het percentage contante betalingen zal daarom in de toekomst relatief gelijk blijven.

Wil je in de toekomst dus zoveel mogelijk gemak voor je klanten die ervoor kiezen om contant te betalen? En toch je eigen veiligheid en hygiëne borgen? Gebruik dan een gesloten betaalsysteem, net als Maico en zijn team.

Wil je eens met ons sparren over het koppelen van een Cikam betaalsysteem aan je NTF kassa?

Bel ons gerust: 0345-639100, stuur een mail naar info@ntf.nl of gebruik de onderstaande contactknop.

Neem contact op

Gesloten betaalsysteem: de toekomst van contant

| Horeca Automatisering | No Comments
Hygiëne is in onze huidige wereld belangrijker dan ooit. Dit heeft ook invloed op de manier van betalen. Door de NTF kassa te combineren met…

Meer bereiken met marketing: actiekorting inzetten

| Bezorgen & online bestellen, Horeca Automatisering | No Comments
Zet jij al actiekortingen in? Bijvoorbeeld om nieuwe gasten te bereiken, of meer omzet te maken? En maak jij al gebruik van de psychologie achter…

How to: Betaalautomaat reinigen

| Horeca Automatisering | No Comments
Het goed reinigen van uw betaalautomaat is belangrijk. Zeker in een tijd waarin hygiëne voorop staat, en u besmettingen wilt voorkomen. Let op! De terminals…