Skip to main content
Horeca Automatisering

Gesloten betaalsysteem: de toekomst van contant

By december 29, 2020januari 5th, 2021No Comments

Hygiëne is in onze huidige wereld belangrijker dan ooit. Dit heeft ook invloed op de manier van betalen.

Door de NTF kassa te combineren met een gesloten betaalsysteem, van onze partner Cikam, is het uitwisselen van contant geld via medewerkers verleden tijd.

Een gesloten betaalsysteem heeft de volgende voordelen:

Voorkomt contact

Contactloos contant betalen is hygiënischer

Verhoogt de veiligheid

Het contante geld zit veilig opgeborgen in het systeem

Geen geld meer tellen

Geen kasverschil meer

Miaco Visser van Snackhouse LOBO over zijn systeem

“We werken al vier jaar met een gesloten betaalsysteem en zijn er heel blij mee. Ook de klanten. In het begin moesten ze even wennen, maar zeker nu tijdens de Corona zie ze er het voordeel wel van in, ook voor zichzelf.

Want onze medewerkers raken niet meer het geld en het voedsel aan, dus dat is veel hygiënischer. Daarnaast gaat het afrekenen met het systeem heel snel, dus dat levert ons echt tijdwinst op!

Het systeem is gekoppeld met de kassasoftware van NTF, dus daarvanuit kunnen we gemakkelijk het systeem bedienen. Kortom, alleen maar voordelen.” – aldus Maico.

De toekomst van contant geld

In 2019 waren nog bijna 40% van de transacties contant. Door de corona is dit percentage tijdelijk teruggelopen, maar komt dit jaar naar verwachting weer op 35% uit.  En toch zijn maar weinig horecazaken erop ingericht.

Macht der gewoonte
Als de gast de gewoonte had om contant te betalen, dan zal hij dat blijven doen. Het percentage contante betalingen zal daarom in de toekomst relatief gelijk blijven.

Wil je in de toekomst dus zoveel mogelijk gemak voor je klanten die ervoor kiezen om contant te betalen? En toch je eigen veiligheid en hygiëne borgen? Gebruik dan een gesloten betaalsysteem, net als Maico en zijn team.

Wil je eens met ons sparren over het koppelen van een Cikam betaalsysteem aan je NTF kassa?

Bel ons gerust: 0345-639100, stuur een mail naar info@ntf.nl of gebruik de onderstaande contactknop.

Neem contact op
PET flesje met statiegeld

Statiegeld op PET-flesjes

| Horeca Automatisering | No Comments
Per 1 juli 2021 wordt het statiegeldsysteem voor plastic flesjes met een inhoud van minder dan 1 liter ingevoerd. Dit zal voor veranderingen zorgen in…

Terrastips

| Horeca Automatisering, Personeelsplanning | No Comments
De terrassen mogen weer open, echter is dit wel onder strenge regels. Hoe houd je dat efficiënt en ook nog leuk voor je team &…

Personeelstekort in de horeca

| Horeca Automatisering | No Comments
Door de coronacrisis is de horeca voor een langere tijd stil komen te liggen, veel ondernemers zijn in de problemen gekomen er zijn maar liefst…