bestelsite

in eigen huissstijl

ontdek de voordelen

Bestelsite

Online bestellen in je eigen huisstijl, professioneel en innovatief

Het aanbieden van je eigen e-food bestelsite of webshop in de huisstijl van je onderneming biedt veel mogelijkheden. Het aanbieden van een dergelijk bestelplatform voor je gasten geeft je de mogelijkheid voor omzetverhoging, kostenbesparing en klantenbinding.

 • Eigen webshop

  E-food bestaat uit een bestelsite of webshop volledig in je eigen huisstijl. Voorzien van online betaalmogelijkheden zoals iDEAL en/of Paypal.

 • Integratie

  Ntf heeft het online bestellen platform ontwikkeld voor en door kenners uit de markt. De module is naadloos geïntegreerd met alle overige modules zoals de ntf kassa, e-manage, e-factuur en het online planningsprogramma planning & control. De online bestellingen volgen het gehele proces: van de ntf kassa, keukenschermen en bezorgscherm.

 • Indrukwekkend algoritme

  E-food houdt rekening met de hoeveelheid online en offline bestellingen en zal hierop de orderstroom automatisch beïnvloeden.  Je stemt de hoeveelheid orders af op de capaciteit van de onderneming. De combinatie met de bezorgrapportages in de managementinformatie maakt het een unieke online besteloplossing.

 • Afbeeldingenbibliotheek

  E-food heeft een eigen afbeeldingenbibliotheek. Bij het beheren van het assortiment kies je eenvoudig uit honderden professionele afbeeldingen, of er is een mogelijkheid om je assortiment te fotograferen in een hoogwaardige fotokast met optimale belichting en vrijstaande beelden. De bestelsite en bestel app wordt dan automatisch voorzien van mooie content.

 • Per leverwijze een afwijkend assortiment

  Het is mogelijk om per leverwijze een afwijkend assortiment en zelfs een afwijkende prijs aan te bieden. Het bezorgassortiment kan een andere prijsopbouw hebben dan bijvoorbeeld het afhaal assortiment.

 • Allergenen & voedingswaarden

  Per product zijn de allergenen & voedingswaarden inzichtelijk. Er kan zelfs op gefilterd worden in de webshop. De consument heeft dan de mogelijkheid om te filteren op bijvoorbeeld alle glutenvrije snacks.

Bestelzuil

Professioneel, kostenbesparend en omzet verhogend, de ntf bestelzuil.

Bezorgscherm

Uw bezorgers hebben duidelijk inzicht in de openstaande bezorgorders en routes

Order informatie

Alle bestellingen worden weergegeven op het order informatie scherm.  Uw gast kan de status van de bestelling zien.