e-food

online bestellen

ontdek e-food

online bestellen

uw online bestelwebsite, bestelapp en bestelzuil in uw eigen huisstijl

De consument vindt het vandaag de dag heel normaal om via een bestelwebsite online eten te bestellen in restaurants en cafetaria’s. De horecawereld in Nederland heeft al jaren geleden ingezien dat de consument kiest voor gemak en ook graag vanuit de luie stoel of van voor de tv met een paar toetsbewegingen iets te eten wil kunnen bestellen. Bestellingen vinden niet langer uitsluitend door de telefoon plaats, maar ook online via een bestelwebsite, via het mobieltje, via een app of zelfs een bestelzuil.

Ondernemers hebben een eigen bezorgdienst of alles wordt kant-en-klaar en op tijd thuis of op kantoor bezorgd door een professionele bezorgdienst zoals Thuisbezorgd.nl. Nog eenvoudiger gebeurt ook: eten en drinken wordt online besteld om vervolgens door de consument zelf bij de onderneming te worden afgehaald.

Ntf is gespecialiseerd in online automatiseringsoplossingen voor de horeca. Wij zien dagelijks volop kansen. Reeds in 2006 zijn wij gestart met het ontwikkelen van de online bestelmodule e-food, speciaal voor de fastservice en bezorgrestaurants. Inmiddels is e-food in gebruik bij honderden locaties in Nederland en België, (fastservice)restaurants, petrol locaties en nagenoeg alle fastservice franchise organisaties in Nederland.

waarom online bestellen

  • Online bestellen zorgt ervoor dat consumenten 15% tot 40% meer besteden.
  • Een eigen bestelsite en app in uw eigen huisstijl
  • Uitermate geschikt voor bezorgen
  • Kostenbesparend
  • Uren besparend

Waarom e-food

Ntf is gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve en gedegen software oplossingen. Er zijn vele redenen waarom juist deze e-food module zich onderscheidt:

Bestelsite & bestelapp

Ervaringen

Ntf is reeds sinds 2006 gespecialiseerd in het online bestellen en de integratie met alle modules. E-food wordt gebruikt bij honderden toonaangevende partijen in zowel Nederland als België.

Referenties

Bestelsite en bestelapp

waarom online bestellen?

Bestelzuil

de gast centraal

Order informatie scherm

wachtrij overzicht