NTF webinars: kennis delen & elkaar verder helpen

In moeilijke tijden leer je je vrienden kennen. In moeilijke tijden is het ook des te belangrijker dat je op elkaar kunt rekenen en elkaar verrijkt. Met kennis, met daadkracht en oplossingen die u verder brengen.

In de NTF webinars sparren wij met experts binnen vakgebieden over actuele thema’s in de horeca. Om tot nieuwe inzichten te komen, kennis te delen en positiviteit en enthousiasme verder te verspreiden.

Bekijk de recente webinars terug op deze pagina, of meld u aan voor een van de komende webinars.

Terugkijken: € 2.000,- p/mnd extra marketingbudget om aan je gasten te besteden.

Wat zou het betekenen als u als horecaondernemer € 2.000 per maand extra te besteden had?

Wat zou u hiermee kunnen betekenen naar uw gasten? Zou u ze extra kunnen binden aan uw bedrijf, zou u extra gunning kunnen creeëren?

Tijdens dit webinar ging Arno Raus (NTF) het gesprek aan met salestrainer Jeroen Beishuizen. Jeroen Beishuizen geeft gastgerichtheidstrainingen. Hij traint horecaondernemers en hun team, en leert mensen out of the box denken.

Bekijk het webinar & de tips

Terugkijken: Een kwartaal meer verdienen per jaar

Wat zou er mogelijk worden als u een kwartaal extra zou verdienen in euro’s, of wellicht een kwartaal minder zou hoeven werken? Wat zou dit betekenen voor u als ondernemer?

Tijdens dit webinar zette Arno Raus (NTF) tips om dit te bereiken voor u op een rij, samen met expert Miranda Klomp. Miranda is zelf horecaondernemer en heeft zowel jarenlange ervaring in haar eigen zaken, zowel als adviseur voor bekende restaurantketens. Ze voert regelmatig keukenscans uit binnen de horeca, waarbij ze ondernemers helpt uit de dagelijkse business te stappen en de euro’s te zien waar ze dagelijks overheen stappen.

Bekijk het webinar & de tips

Eerdere webinars terugkijken

Bekijk hier het webinar van Bidfood terug over bezorging & afhalen, waar wij te gast waren.