Skip to main content
Horeca Automatisering

Veilig omgaan met contant geld

By juli 15, 2019No Comments

Contant geld in de zaak brengt diverse risico’s met zich mee. Gemiddeld 40% van de betalingen is contant, hoe kan je dit verminderen?

NTF heeft een samenwerking met Cikam, een gesloten Easy Cash systeem, wat gekoppeld wordt aan de kassa. Dit gesloten systeem levert in de praktijk veel voordelen op. Niet alleen de veiligheid wordt verhoogd, maar het werkt ook kostenbesparend.

Voordelen van een gesloten cash-systeem:
  • Geen open geld meer
  • Kostenbesparend
  • Gekoppeld aan de kassa
  • Voorkomt fraude en kasverschillen
  • Veilig voor medewerkers

Geen open geld meer

Op het moment van de betaling, komt de medewerker niet langer in aanraking met het geld.

De gast werpt contant geld in het Easy Cash systeem. Vervolgens geeft het Easy Cash systeem automatisch wisselgeld terug op basis van de gegevens in de kassa en het geld wat door de gast is ingevoerd.

Het levert direct een veilig gevoel op voor de medewerker. Je kunt wel cash-betalingen afhandelen, maar het zit in een gesloten systeem.

Kostenbesparend

Het geld wordt in het systeem direct geteld. Dit levert een tijdsbesparing op, doordat er geen kassalades meer geteld hoeft te worden. Naast deze aanzienlijke besparing in tijd, voorkomt het gesloten systeem ook kasverschillen en interne fraude. Zaken die u als ondernemer kopzorgen kunnen opleveren, kunt u op deze manier gemakkelijk omzeilen.

Gekoppeld aan het NTF kassasysteem

Het Easy Cash systeem van Cikam is gekoppeld aan het kassasysteem van NTF. De snelle koppeling zorgt voor een vlekkeloze integratie waardoor omgaan met contant geld in je onderneming verleden tijd is.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? We vertellen je graag meer, laat een berichtje achter en we nemen contact op.