Nino de Boer – Restaurant Paisan & ‘t Tolhuis Hilversum

By oktober 19, 2018 No Comments

In de zomer van 2013 ontstond tijdens een vakantie in Israël het Paisan-plan. Koken met de fijnste smaken uit het hele Middellandse Zeegebied. De mooiste zonnige gerechten uit Italië, Spanje en Israël met zijn Arabische invloeden in de keuken, gemengd met een vleugje Marokko en Griekenland. Ik werk al jaren met de systemen van ntf. Vooral met de module Planning & Control heb ik vanaf dag 1 mee gewerkt. Waarom ik voor deze module gekozen heb? Ik wil elke dag weten waar ik sta en wat ik bij moet sturen. Al die jaren ben ik cijfermatig bij en kom ik niet voor verrassingen te staan. Het fijne is dat je ook op afwijking kunt sturen. Je hebt bijvoorbeeld een planning gemaakt en je ziet hoe de werkelijkheid was en waarom. Je ziet meteen of je iets moet veranderen of niet. Iedere dag bekijk ik het even, zo weet je ook meteen of je kassa klopt. Verder neemt het me onder andere de roosterplanning en personeelsregistratie uit handen. Ik kan geen dag meer zonder Planning & Control! Met Planning & Control heb ik controle, rust en ook nog eens een aantoonbaar hoger rendement van enkele procenten.

F
F