Skip to main content
Geen categorie

Slim-systematisch, praktisch-automatisch in de horeca.

By december 15, 2017januari 4th, 2019No Comments

Dit wil je toch weten…

Ben je als horecaondernemer benieuwd naar de meeropbrengsten en minderkosten van scherper kunnen zien, sneller kunnen handelen, alerter kunnen schakelen? Van beter kunnen plannen en scherper inkopen? Van inzicht in waarop en wat je verdient? En waarop niet(s)!?

Actie! Kijk naar buiten. Naar je markt en het profiel van je klanten. Naar nieuwe concurrenten en naar baanbrekende commerciële en technologische ontwikkelingen.

En kijk ook naar binnen. Naar het DNA van je bedrijf. Naar jouw eigen ‘oerkracht’ en hoe je je onderscheidt. Het talent en de belofte van je mensen. Dé magneet van je zaak!

Uitdaging

Binnen, buiten, hoe blijf jij dit allemaal de baas? Nou, dit is onze oproep aan alle ondernemers in de horeca van cafetaria’s, restaurants, cateringbedrijven. Maak van je bedrijf een slim-systematische, praktisch-geautomatiseerde tent! Pas dan ga je logische verbanden en ontwikkelingen in een oogwenk zien. En weet je wat je te doen staat.

Concreet

Praktisch. Voor ons staat ons ‘makerschap’ centraal. Daarmee maken wij ruimte voor stappen en sprongen omhoog en vooruit door horecaondernemingen. Alles wat wij doen en maken moet leiden tot flinke blijvende verbeteringen bij onze klanten.

Specifiek

Onze expertise op het vlak van systematisering van bedrijfsprocessen is direct beschikbaar. Onze praktische software kundigheid start bij het kassasysteem. Dit is tevens ‘de hub’ voor alle andere modules: een online webshop en een bestelapp, een roosterprogramma en een managementsysteem. Al deze modules zijn geïntegreerd in het kassasysteem

In onze komende blogs vertellen we je graag meer over de ‘wapens’ die we inzetten om je te helpen aan meer inzicht door overzicht. Concrete aanknopingspunten voor praktische kostenbesparingen, opbrengstverhogingen, kwaliteitsverbeteringen, aanpassingen in je productassortiment, een messcherpe financiële administratie, een degelijke personeelsplanning en een overzichtelijk dashboard voor andere management- en marketingbeslissingen.

Tot snel weer! Beste groet,
Leon Besselink, oprichter NTF | Next To Food