NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over

Er zitten meer pluspunten aan onze samenwerking in 2022!

Wij zijn er al jaren voor onze klanten. Met oplossingen voor de uitdagingen van vandaag, klaar voor de ontwikkelingen van morgen.

En vanaf 1 januari 2022 doen we dat nóg beter. Namelijk met ons eigen team aan ontwikkelaars. NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over. Het team van Cerenta bestaat uit ontwikkelaars die al jaren aan het NTF platform bouwen, maar nu ook écht bij ons in het bedrijf gaan komen.

Foto: Het team van Cerenta met Leon Besselink, directeur NTF, en Bjorn de Jong, directeur Cerenta, na het tekenen van de documenten.

Met deze overname, klopt het nóg meer

Leon Besselink van NTF: “Voor u als klant van NTF zal het nog meer gaan kloppen. Omdat we sneller kunnen schakelen, nog eerder op marktontwikkelingen zullen inspelen. Omdat we nog meer waarde en gebruiksgemak kunnen toevoegen aan ons platform, waar we ongeëvenaard in zullen blijven investeren. Zodat wij de partij zijn die voor u de online oplossing biedt voor al uw bedrijfsvoering, van uw mobiele bestelsite tot een bezorgmanagementsysteem. 

1 + 1 = 3

In 2020 nam Delivery Foodservice (maaltijdbezorging) toe met 43,6 procent naar een omzet van 2.829 miljoen euro. De totale foodservice markt, de consument, ze vragen allemaal om een oplossing. Een flexibele, passende, simpele invulling van hun dagelijkse uitdagingen. Daarom willen wij die kennis en flexibiliteit in huis hebben. Om continu voor u klaar te kunnen staan met het beste systeem, voorbereid op wat er maar komen gaat. Het is voor ons een logische stap om nu deze kennis ook echt ín ons bedrijf te brengen.” – aldus Besselink.

Vanaf 1 januari is het team van Cerenta officieel NTF

“Wij zien hier naar uit. Het is een mooie nieuwe stap in de samenwerking die we al sinds tijden hebben met NTF.” Vertelt Bjorn de Jong van Cerenta. “Ons team is de afgelopen jaren direct of indirect betrokken geweest bij de doorontwikkeling van de software oplossingen van NTF. Het is een platform waar we veel gevoel bij hebben en NTF is een partij die vooruitstrevend is. Daar worden wij graag onderdeel van.”

Wij staan onveranderd voor u klaar, sterker dan ooit!

Wij bedanken u voor het vertrouwen in NTF. Wij doen alles binnen onze macht om te zorgen dat wij de digitale partner zijn in horecamanagement die u zoekt.

Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op