Nieuws

2019 – Een jaar vol vooruitgang!

By januari 3, 2019 januari 4th, 2019 No Comments

2019 - Een jaar vol vooruitgang!

het team van ntf

in een nieuwe jas!

Het gaat goed met Next to Food, beter bekend als NTF. We groeien snel en steeds meer gebruikers werken met het alsmaar groter wordende assortiment. Zij ervaren de vernieuwende modules voor horecamanagement van NTF als meerwaarde voor hun onderneming. Dat vraagt om een doorontwikkeling van de organisatie die zich ook toont in een toekomstgerichte blik op de strategie, het verhaal en de identiteit.

Daarom introduceert NTF tijdens de Horecava 2019 een herkenbaar merk dat aansluit bij de branche, de innovatieve producten, het intuïtieve gebruiksplezier en de meerwaarde die NTF bereikt door intensieve samenwerking met gebruikers en partners. In één resolute beweging, een persoonlijke toon en met een dikke plus uit beeldmerk ntf vertelt het logo als een trefzekere handtekening waar NTF voor staat; meerwaarde door innovatie, gebruiksplezier en samenwerking. Digitale gastvrijheid.

NTF zal de horeca automatisering ook komende jaren sterk ontwikkelen met nieuwe diensten en softwaremodules. Daarbij gelooft NTF in een businessmodel waarbij co-creatie met horeca ondernemers en specialisten in de branche centraal staat. Samenwerking in het doorontwikkelen van bestaande modules, maar ook bij het bedenken van vernieuwende platforms en het ondersteunen van ondernemers. NTF heeft als doelstelling dat alle oplossingen het horecavak leuker, efficiënter en makkelijker moeten maken. Voorbeelden zijn de recent geïntroduceerde intuïtieve bestelzuil, de gebruiksvriendelijke personeelsplanning en de online facturatiemodule. Komend jaar zal NTF een geheel nieuw kassaplatform volgens de laatste online technologie introduceren.

NTF. Uw digitale partner in horecamanagement. #digitalhospitality

Voortaan gaat u ons herkennen aan het logo met de  op levendig grijs en dynamisch geel. Op de Horecava staan we op onze vertrouwde plek in een geheel nieuw jasje. Kom langs en neem een kijkje in wat we vanaf 2019 gaan aanbieden!

Met warme groet uit Culemborg en tot snel!