Geen categorie

Nieuwe planning-tool geeft overzicht in uren en geldstromen

By april 3, 2018 januari 4th, 2019 No Comments

De module Planning & Control is nu voor iedereen beschikbaar! Afgelopen jaar hebben Nick van Zetten van de Horeca Consulent en Next To Food deze module gebouwd. Hoe is dit tot stand gekomen en wat houdt Planning & Control in?

Nick van Zetten begeleidde operationeel al horecazaken en had ook een programma in Excel gebouwd waar men cijfers kon invoeren en een rooster kon maken. Toen wij elkaar tegenkwamen vroegen we ons af of we onze krachten niet konden bundelen? En zie hier het resultaat: de module Planning & Control.

Meerwaarde

Planning & Control geeft meerwaarde aan datgene wat jij en je medewerkers iedere dag voor je bedrijf doen. Het is een professionele website op je computer of tablet die de volgende voordelen met zich meebrengt:

  • totaaloverzicht in loonkosten, omzet en inkoop
  • roosters maken op basis van contracturen, functies, talenten en omzet
  • rendementsverbetering
  • in één oogopslag zien waar de besparingen zitten
  • tijdsbesparing en rust

Eenvoudig en doeltreffend

Je kunt direct aan de slag met de informatie die Planning & Control je geeft. Het enige wat je moet doen is eenmalig [basis]gegevens invoeren, per week een omzetprognose invoeren en een rooster maken. Dit gaat bijna automatisch, omdat het systeem je helpt. Het systeem geeft bijvoorbeeld ook aan dat je soms een andere medewerker in de bediening moet zetten, omdat diegene beter beoordeeld wordt of omdat er nog een aantal contracturen ingeroosterd moet worden.

Praktijk

In de praktijk werken er sinds januari nu ruim 60 bedrijven met Planning & Control. Het leuke is dat iedereen enthousiast is, omdat men gelijk resultaat ziet. Wanneer je echt met het programma aan de slag gaat, zie al vrij snel 7-15% rendementsverbetering.

Is Planning & Control ook wat voor jou? Bel of mail ons gerust!

Leon Besselink, oprichter en managing director |
info@ntf.nl | 0345 639 100