Skip to main content
Bezorgen & online bestellen

Behaal meer rendement met een bestelwebsite

By mei 28, 2019No Comments

Met bestelwebsite en -app e-food behaal je meer rendement. Je maakt bestellen voor je gast eenvoudig. Gemak staat hoog in het vaandel. De consument wil eten kunnen bestellen vanuit zijn luie stoel. Meer dan 75% van de Nederlanders bestelt regelmatig online. Tijd om hierop in te spelen!

ntf-nieuwe-e-food-bestelwebsite

E-food: meer rendement met een bestelwebsite

Een bestelwebsite is tegenwoordig niet meer dan normaal, maar wist je dat het je cafetaria ook een omzetboost geeft? Doordat je gast niet langer telefonisch hoeft te bestellen, kan hij op zijn eigen tempo door uw assortiment browsen, en hierdoor bestelt hij gemiddeld 30-40% meer. De relatief lage investering in e-food is hierdoor snel terugverdiend.

Ontzorging op de werkvloer

Er gaat veel tijd zitten in het aannemen van telefonische bestellingen, en het maken van afspraken over afhalen of bezorging. Zeker tijdens piekuren is dit belastend. Met e-food wordt dit allemaal voor je gedaan. Wanneer de gast zijn bestelling heeft afgerond, wordt de order automatisch via e-mail, printer of zelfs direct in je kassa verwerkt. De bereidingstijd van gerechten voer je vooraf in. HIerdoor wordt de aflever- of ophaaltijd automatisch berekend. Zo doet e-food via de bestelwebsite al het harde bestelwerk en kan je team zich focussen op de klantbeleving in de zaak.

bestelsite en bestelapp van e-food van restaria

Website en app in eigen huisstijl

Wist je dat van alle bestellingen die geplaatst worden, 36% via smartphone en 28% via tablet gebeurt? E-food bestaat daarom óók uit een gratis bestelapp, gebouwd in je eigen huisstijl en voorzien van veelgebruikte online betaalmogelijkheden zoals iDEAL. Daarnaast zijn de bestelwebsite en app ook voorzien van een eigen afbeeldingenbibliotheek. Bij het beheren van je assortiment heb je keuze uit honderden professionele foto’s.

Ook meer rendement behalen én gemak bieden?

Wil je ook starten met e-food? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op