Skip to main content
Horeca AutomatiseringHoreca management toolsPersoneelsplanning

Planning & Control: Grip op de personeelsplanning

By juli 15, 2019No Comments

Hoofdpijn over de personeelsplanning is verleden tijd, met de slimme planningsmodule Planning & Control. Deze drukke zomermaanden houd jij grip op de personeelsplanning! Door Planning & Control te gebruiken kan jij je bezighouden met wat ├ęcht belangrijk is, en is gepuzzel in de planning verleden tijd.

Plannen & controleren

Na het invoeren van een weekprognose is het effici├źnt inroosteren van de medewerkers een simpele taak. Het personeelsplanning systeem adviseert en waarschuwt bij afwijkingen en zorgt dus voor een meetbare rendementsverbetering.

Het inzicht maakt bewust van de mogelijke gevolgen van keuzes bij het inplannen. Gaat er iets niet goed? Dan ontvang je automatisch een alert! Dit bespaart tijd, geld en levert direct extra rendement op.

Slim roosteren

Je kunt per medewerker aangeven waar diegene goed in is. Het systeem geeft op basis van deze beoordelingen advies over tijdens het roosteren. Ook wordt er rekening gehouden met loonkosten, en of er bijvoorbeeld nog een aantal contracturen ingeroosterd moet worden. Hierdoor ontstaat er een slimme planning, zowel kwalitatief als qua rendement.

Tijdens het plannen is het direct duidelijk wat de kosten per medewerker zijn voor een bepaalde dienst en zelfs ook wat de resterende contracturen zijn voor een weekplanning.

Rooster app voor medewerkers

Planning & Control bevat een gratis app voor alle medewerkers. Alle werknemers kunnen de app gebruiken op een eigen mobiele telefoon waarmee zij direct toegang hebben tot de planning. Via de app kunnen ze beschikbaarheid opgeven, en verlofaanvragen indienen. Zodra er een nieuw rooster geplaatst is, krijgen medewerkers gelijk een push bericht op hun telefoon.

Deze zomer nog grip krijgen op de planning? Neem contact met ons op voor meer informatie over Planning & Control!

Neem contact op