Skip to main content
Geen categorie

Nobel’s Brood gebruikt onze e-modules

By mei 1, 2018januari 4th, 2019No Comments

“Jullie hebben een grotere en nieuwe kassa, de zaken gaan zeker goed”, grappen de klanten van Nobel’s Brood. Eigenaar Sander Nobel en zijn vrouw hebben nu 4,5 jaar een bakkerij in Dordrecht. Sinds kort zijn in hun zaak de modules van Next To Food niet meer weg te denken.

“Inmiddels werken we met 4 vaste medewerkers en ongeveer 12 weekendkrachten. We hebben al die jaren gewerkt met 1 kassa, een aparte pinmachine en de boekhouding deden we handmatig. Dit koste veel tijd en was fout- en storingsgevoelig. Op een gegeven moment voldeed de kassa niet meer. Een goed moment om alles aan te pakken. Via de Horecava beurs kwam ik in contact met Next To Food. Natuurlijk gericht op de horeca, maar het leek me de ideale oplossing voor onze zaak. Zo gezegd, zo geregeld. Toen we eenmaal hadden besloten welke modules we wilden afnemen, was alles binnen een maand geregeld!”

Foto van interieur nobels brood

De verschillen

“We gebruiken nu anderhalve maand het e-pos kassasysteem, e-manage en een automatische koppeling met het boekhoudpakket. Hier hebben we voor gekozen, omdat het een goede en duidelijke registratiemodule is. Nu al merken we de positieve veranderingen. Met e-manage kunnen we het bedrijf beter managen. Je krijgt een snel overzicht van wat je op een dag of in een week hebt gedraaid. Ik ben ook gek van statistieken. Je ziet onmiddellijk of je goed bezig bent of dat je voor ‘niets’ aan het werk bent. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat de hardlopers uit het assortiment van een dag zijn. Dit delen we ook met onze medewerkers. Het is leuk om op die manier de betrokkenheid te vergroten. Zo hebben we ook een topper van de dag. Dat is de medewerker die het meeste verkocht heeft. Dit vinden ze hartstikke leuk en maakt ze ook enthousiast!”

Voordelen

De concrete voordelen volgens Nobel’s Brood: -We vergeten nooit meer iets aan te slaan. Voorheen gebeurde dit wel eens wanneer het heel druk was. Nu moet je aanslaan voordat men kan pinnen, omdat de pin gekoppeld is aan de kassa.

  • Alles wordt goed geregistreerd.
  • De modules zijn storingsongevoelig.
  • Door de statistieken, kunnen we altijd een optimaal assortiment samenstellen.
  • Automatische koppeling met het boekhoudprogramma.
  • Mogelijkheid om producten voor bedrijven op de rekening te zetten en automatisch versturen van de maandelijkse factuur.
  • Automatische urenregistratie van medewerkers.
  • Tijdsvoordeel van zeker 5 uur per maand.

Het traject van ‘niets’ naar Next To Food

“In één woord is het hele traject super goed. Wat vooral fijn geweest, is de leuke en snelle benadering. Binnen een uur heb je antwoord op je vraag. Het traject verliep vlekkeloos. Zoals ik al noemde waren we binnen een maand aangesloten. In de eerste week hebben we gekeken of alle koppelingen goed stonden. Nu hebben we daar geen omkijken meer naar. Verbazingwekkend hoe enthousiast iedereen van Next To Food is. Je verwacht dat de verkoper sowieso enthousiast is, maar in het hele traject heb ik dat enthousiasme voor de modules ervaren. Kortom, we worden helemaal ontzorgt mét een hele goede, duidelijke en snelle service.”

Wanneer je afwijkt van een reguliere horeca-zaak, kun je toch met onze modules aan de slag. Bel gerust voor meer informatie: 0345 639 100