Skip to main content
Geen categorie

E-manage vanaf juni in je broekzak!

By mei 30, 2018januari 4th, 2019No Comments

Zou het niet handig zijn om de module e-manage heel eenvoudig, snel en overzichtelijk vanaf je mobiel te kunnen inzien? Dit is de vraag die veel gebruikers van de module e-manage hadden. We hebben deze feedback natuurlijk verwerkt en het resultaat is een gloednieuwe app waarin e-manage geïntegreerd is: Mijn ntf app. Het grote voordeel is dat de informatie erg toegankelijk is. Vanaf juni is de app te downloaden in de App Store.

Door onze app is het niet meer nodig om achter de laptop te zitten en zo de gegevens van e-manage te bekijken. We snappen daarnaast dat het lastig kan zijn om in te loggen op onze website op je mobiele telefoon. Daarom hebben we de mijn ntf app gemaakt met de module e-manage. Met deze app kun je overal en altijd bij je gegevens. Immers je smartphone heb je eigenlijk altijd bij de hand en je laptop niet. Daarnaast is het voor velen gebruiksvriendelijker. De app open je namelijk met één druk op de knop en via de website moet je eerst inloggen en de juiste dashboards opzoeken.

De inhoud van de app

In de app zie je op dit moment 5 dashboards; basisinformatie, onregelmatigheden, de omzet, productiviteit en een toplijst van producten. Zo heb je een snel overzicht van alle managementinformatie. Heb je meerdere vestigingen? Dan kun je ook vrij simpel de vestingen selecteren die jij wilt inzien. Je kunt filteren door een vinkje te zetten voor desbetreffende vestiging. Je hebt toegang tot de app wanneer je e-managementlicentie hebt [uitgezonderd de gratis light-licentiegebruikers]. Wil je uitgebreidere statistieken zien, dan log je in via de website op je laptop.

iPhone X met mijn ntf app rapportages

Meer?

In de toekomst gaan we basisfuncties van andere modules toevoegen zoals die van e-food. Dit maakt het mogelijk om onder andere je shop in de app te sluiten of de verwerkingstijden snel te beheren.

Heb je nog vragen over deze app? We beantwoorden je vragen graag! Hier zie je alle informatie over e-manage. 0345 639 100 of info@ntf.nl