Bezorgen & online bestellenNieuws

€ 2.000 p/mnd extra marketingbudget

In het NTF webinar ging Arno Raus (NTF) het gesprek aan met salestrainer Jeroen Beishuizen. Jeroen Beishuizen geeft gastgerichtheidstrainingen. Hij traint horecaondernemers en hun team, en leert mensen out of the box denken.

Nu heeft u de tijd om na te denken

Jeroen: “We zien dat ondernemers nu voor een keuze staan. Kijken wat er gaat gebeuren de komende tijd, of de tijd nu gebruiken om te innoveren. Om de dingen te doen die we altijd al eens wilden doen. Dit is de tijd om uw gasten te binden en next level te gaan ondernemen.”

Ideeën en initiatieven van ondernemers

Jeroen en Arno hebben talloze creatieve ideeën zien ontstaan in de afgelopen weken. Wat denkt u van:

  • Als restaurant gaan bezorgen, niet met uw standaard kaart, maar met een aangepast menu of dagschotel. 
  • Of een champagne ontbijt aan gaan bieden om te bezorgen op zondag.
  • Sluit u aan bij een steuninitiatief zoals Horeca Samen Sterk, waar u cadeaubonnen kunt uitgeven voor uw restaurant.
  • Kijk wat de mogelijkheden zijn om als thuiskok langs te gaan bij gasten.
  • Zet social media slim in om de interactie met uw gasten te houden. Laat uw gasten bijvoorbeeld meedenken in de nieuwe kaart, of doe een virtueel diner waarbij u recepten deelt.
  • Bied pakketten aan zoals verjaardagspakketten.
  • Hou de interactie op social media met andere ondernemers.

Bekijk het volledige webinar terug:

Een investering in de toekomst

Het advies van Jeroen is: “Je kunt het nu eigenlijk niet fout doen. De enige fout die je kunt maken is door niets te doen. Neem nu stappen.

  • Om je markt te vergroten
  • Een nieuwe markt aan te boren
  • Gasten te binden
  • Samenwerkingen aan te gaan met lokale partners

Het voordeel hiermee is dat je de connectie houdt. Je bent er nog in de ogen van je gasten, van je partners en ook zeker in de ogen van je medewerkers.”

Binnen één dag een eigen, gratis, webshop?

Kijk op ntf.nl/bezorgen om te kijken hoe u zelf uw eigen webshop kunt starten en die marketingkosten kunt besparen om zelf in te zetten.

Of laat uw gegevens hieronder achter, en wij bellen binnen een paar uur terug!

Meer tips over bezorgen? Lees onze nieuwste blogs

lachende medewerker horeca

Allergenenfilter toevoegen

| Bezorgen & online bestellen | No Comments
Je wilt gasten uiteraard veilig hun bestelling laten doen, ook via de bestelsite. Wist je dat je met e-food allergenen kunt vullen? Of zelfs automatisch…

Bezorggebied bepalen

| Bezorgen & online bestellen | No Comments
Wanneer je start met bezorging, is het bezorggebied bepalen heel belangrijk voor je succes. Hoe bepaal je het juiste bezorggebied en zorg je dat de…

Tips voor een soepele opstart

| Bezorgen & online bestellen, Nieuws | No Comments
De (gefaseerde) opening van de horeca is in zicht! Als het dan zo ver is, dan wilt u natuurlijk storingsvrij opstarten. Een aantal dingen zijn…

Een sluitingsdag toevoegen in e-food

| Bezorgen & online bestellen | No Comments
Tijdens feestdagen of een andere sluiting wilt u uw e-food webshop dichtzetten. Hiervoor hoeft u niet uw openingstijden helemaal opnieuw in te richten, u kunt…