Skip to main content
Bezorgen & online bestellen

Doorgaan met bezorgen

By juni 2, 2021No Comments

Heropening horeca, hoe zit het met de bezorging?

De terrassen zijn eindelijk weer geopend, is er dan nog wel behoefte aan eten bestellen? Het antwoord hierop is, ja. Het bestellen van eten is voor velen een gewoonte geworden en de horeca zal hiervan blijven meegenieten. De favoriete lokale horecazaken zijn bijna allemaal begonnen met bezorgen en de gasten zijn hieraan gewend geraakt.

Waarom is er nog behoefte?

Er zijn nog steeds ontzettend veel mensen die toch liever thuisblijven in deze tijd. Het fysiek dineren in de restaurants is nog steeds niet mogelijk. De favoriete maaltijden worden nog steeds tot aan de deur geleverd. Gasten die vroeger hun eten fysiek in hun favoriete horecazaak moesten ophalen kunnen dat nu gewoon laten afleveren. Het zou zonde zijn om deze kans te laten gaan voor alle horecaondernemers.

Terrassen open en bezorgen, hoe?

Tegelijkertijd de horeca op locatie verzorgen én bezorgen? Is dat wel mogelijk? Het antwoord is simpel, met een goede planning en wat slimme tools is het mogelijk. Door middel van een goede georganiseerde zaak kun je professionaliseren op alle gebieden.

Praktisch het gehele proces qua bestelling, planning en aansturing kan geautomatiseerd worden. Door middel van e-food heb je een mooie gepersonaliseerde bestelsite voor jouw gasten.

Op een drukke dag kijkt niemand er naar uit om zich bezig te houden met de bezorgers aansturen. Om zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan wordt er e-delivery gebruikt. Dit besturingssysteem geeft inzicht in alle bezorgbestellingen. Dat brengt rust in de tent!

Ook weten hoe in uw situatie de bezorgbestellingen geautomatiseerd kunnen worden? Laat uw gegevens achter in het formulier en wij bellen u terug!

Neem contact op

Terrastips

| Horeca Automatisering, Personeelsplanning | No Comments
De terrassen mogen weer open, echter is dit wel onder strenge regels. Hoe houd je dat efficiënt en ook nog leuk voor je team &…
eten hamburger

Doorgaan met bezorgen

| Bezorgen & online bestellen | No Comments
De terrassen zijn eindelijk weer geopend, is er dan nog wel behoefte aan eten bestellen? Het antwoord hierop is, ja. Het bestellen van eten is…

Personeelstekort in de horeca

| Horeca Automatisering | No Comments
Door de coronacrisis is de horeca voor een langere tijd stil komen te liggen, veel ondernemers zijn in de problemen gekomen er zijn maar liefst…