bezorgen

voor de professionele bezorgbedrijven

meer over bezorgtools

bezorgen

creëer rust en overzicht met het innovatieve delivery systeem.

Het professionele ntf horeca kassasysteem is zeer geschikt voor food delivery, zowel voor individuele restaurants als franchise-organisaties die zich specialiseren in het bezorgen. In samenwerking met vooraanstaande relaties en partijen uit de eten bezorgmarkt is het complete bezorgsysteem volledig in eigen beheer geschreven.

De ntf bezorgsoftware is ontworpen om je totale controle met inzicht en overzicht te geven, het managen van food delivery. En uiteraard perfect geïntegreerd met Thuisbezorgd en je eigen online bestelsite en bestelapp van e-food.

Het bezorgsysteem bestaat uit diverse hulpmiddelen. Het belangrijkste onderdeel is de online bestelsite en bestel app. In aanvulling hierop is het bezorgscherm ontwikkeld. De rapportages zijn inzichtelijk via de managementinformatie met specifieke bezorgrapporten.

Koppeling met Thuisbezorgd

De bezorgsoftware is ontwikkeld met als doel je werk uit handen te nemen. Bestellingen worden automatisch verwerkt vanuit Thuisbezorgd, de e-food bestelsite en bestelapp of vanuit het ntf kassasysteem. Met een aantal simpele stappen is je onderneming klaar voor delivery!

Modulair

De bezorgsoftware is modulair opgebouwd en ingericht naar behoefte. Integratie met het ntf keukenscherm is optioneel en brengt nog meer inzicht door het vastleggen van doorlooptijden. Echt uniek maakt de integratie met het online bestellen met veel hulpmiddelen voor het succesvol eten bezorgen.

Online bestellen

Bezorgscherm

Bezorg management informatie

Yoximo

Bekijk onze recente blogs over bezorgen:

ntf-nieuwe-e-food-bestelwebsite

NTF’s nieuwe e-food bestelwebsite

| Bezorgen & online bestellen, Nieuws | No Comments
De trends op het gebied van horeca en technologie zijn bijna niet te volgen, zo snel gaat het. Gelukkig komen wij eens in de zoveel…

Wat is jouw plan voor 2019?

| Bezorgen & online bestellen | No Comments
We zijn net een week in 2019. En, hoe is het met jouw goede voornemens? Ben je er al aan begonnen of heb je er…
bezorgen scooter

Hoe krijg je succes met bezorgen? Vijf tips

| Bezorgen & online bestellen | No Comments
Had jij kunnen voorspellen dat eten en drinken bezorgen zo populair zou worden? In Nederland groeide de omzet van food met 57% in 2017! Speel…
Foto van Sandra Besselink

4 Tips voor het stroomlijnen van je bestellingen via verschillende kanalen.

| Bezorgen & online bestellen | No Comments
Stress en chaos. De bestellingen komen binnen via e-mail, de website, de telefoon én er staat een wachtrij voor de balie. O, en er zijn…