bezorg management informatie

inzicht geeft rust

lees meer

bezorg management informatie

het gehele bereidings- en bezorgproces wordt inzichtelijk

Tijd is geld en de gast is koning. De tijd van je gasten is daarom het allerbelangrijkste! Bied jij bezorgen aan? Dan is vlotte bezorging dus essentieel. Is de doorlooptijd wel snel genoeg of moet je dit bijschaven? Een handige tool om beter inzicht te krijgen in het bereidings- en bestelproces is onze bezorg functionaliteit.

Krijg controle met uitgebreide bezorg management informatie. Elke stap van het bestelproces wordt met diverse hulpmiddelen vastgelegd. Zodra een bestelling binnenkomt (online, via de e-kiosk bestelzuil of thuisbezorgd), wordt elke stap van het bereidings- en bezorgproces vastgelegd in het systeem.

Via een management rapport in de module e-manage heb je live of achteraf inzicht in de doorlooptijden van bezorgingen. Zelfs via een app op je mobiele telefoon! Direct bijsturen wordt zo wel erg eenvoudig.

Doorlooptijden rapport van bezorgers op een iMac
Doorlooptijden rapport van delivery op een iPhone X

Heatmap

In de online portal mijn.ntf.nl zijn verschillende rapporten te zien, waaronder een heatmap. Via deze heatmap worden de bezorgbestellingen zichtbaar als hotspots en daardoor eenvoudig te overzien.

Meerdere bezorgrestaurants of franchisegever

Voor franchisegevers of ondernemers met meerdere locaties is het mogelijk om de bezorgrapportage globaal in te zien. Het wisselen van organisatie gebeurd middels een muisklik.

geschikt voor kleine en grote organisaties

Management informatie wordt via een online portal of management app weergegeven.

Lees Meer